keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Uutta kosmetiikkaa

En malttanut olla raahaamatta muutamia puteleita Miamista, vaikka matkalaukkuvaaka näyttikin hieman huolestuttavia lukemia. Valinnanvara on jotakin aivan uskomatonta ja kosmetiikkaputiikitkin avoinna lähes yötä päivää.

Tämä Alba Botanican naamio vaikuttaa erittäin lupaavalta ensimmäisen käyttökerran perusteella. Ihosta tulee kirkas ja elinvoimainen. Luulen sen olevan myös jokseenkin riittoisa, sillä paljon ei tarvitse niin saa koko kasvot peittoon. Ja tuoksu on mitä mehukkain!

Näitä EOS:n pallohuulirasvoja minulla on ennestäänkin, mutta koska olen aivan rakastunut niihin ostin vielä hieman varmuusvarastoa. Löysin myös saman sarjan käsivoiteita, jotka olivat niin ihanissa pakkauksissa, etten voinut vastustaa niitä. Yksi EOS pallohuulirasva näyttää olevan myös Nellyn valikoimissa.

Mukaan lähti myös pari vartalovoidetta, joista vasemman puoleinen on Burt's Bees -merkin tuote. Ihan samaa en ole Suomessa nähnyt, mutta Nelly myy kyllä aika laajaa valikoimaa kyseisen brändin tuotteista, kurkkaa täältä.

Ostin myös pitkään haaveilemani Sea Salt Sprayn suosikiltani John Mastersilta tuomaan hiuksiin rakennetta ja tuuheutta.Yes to -sarjan Grapefruit meikinpuhdistusliinojakin oli pakko napata pakkaus.

Välillä harmittaa kun useimmat luonnonkosmetiikan tuotteista on pakattu riemunkirjaviin pakkauksiin tyylikkäiden, hillittyjen pakkausten sijaan. Yritä siinä sitten järjestellä kylppärin kaappia kauniiksi. Oletteko muut törmänneet samaan "haasteeseen"? Vaikka tuotteeet ovatkin siellä kaapissa piilossa haluaisin, että myös ovien takaa paljastuisi kaunis näky.


sis. mainoslinkin

3 kommenttia:

 1. Mahtavia tuotteita, voisitko antaa mulle linkin siihen hoitoaineeseen (mintun tuoksuinen) koneeseeni on tehty muutoksia, enkä löydä linkkiä helposti, pitäisi tilata sitä ihanuutta lisää. Kiitos jos ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kaksi paikkaa, joista saa tilattua, molemmat luotettavia :) Minunkin pitäisi laittaa tilaus menemään!

   http://www.feelunique.com/p/John-Masters-Organics-Rosemary-and-Peppermint-Detangler-236ml

   http://www.naturisimo.com/products.cfm?id=502&type=Conditioner&nme=John%20Masters%20Organics&hair=1

   Poista

Kiitos kommentistasi!