sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Verhoprojekti


Kodin valkaisu jatkuu vielä verhoprojektin muodossa. Nyt en osaa päättää kaipaavatko verhot tupsuja pitämään niitä sivussa vai ei. Ehkä tässä parvekkeen oven vieressä olisi ihan perusteltua ainakin näin kesäaikaan käyttää tuota systeemiä, ettei verho vahingossa lehahda oven väliin tai muuta vastaavaa. Mitä mieltä olette?

12 kommenttia:

 1. Ite tykkään kovasti tupsuista, kuten tiedät.:) Teidän kodin tyyliin ne sopivat loistavasti. Mutta ilmankin on hyvä. Eli ei musta ollut apua.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jotenkin sun mielipide ei yllätä, tupsuhullu ;)

   Poista
 2. komppaan Jeminaa, itse pidän tupsuista ja silkkiverhoihin ja kotisi tyyliin ne kyllä sopivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..ehkä täytyy ainakin pitää tupsut saatavilla :) Voihan sitä sitten välillä tosiaan olla ilman jos siltä tuntuu.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Yksimielistä porukkaa ;) No en sitten taida ainakaan palauttaa tupsuja.

   Poista
 4. Verhot ovat kuvassa todella kellertävät verrattuna asunnon muuhun valkoiseen, tupsukin on vitivalkoinen. Tupsu on ihan ok, mutta värin pitäisi olla jotain muuta, kermanvalkoinen ja vitivalkoinen ei ole hyvä pari.
  Matto on hyvä, pehmentää värillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot ovat kyllä jännät, valosta riippuen ne näyttävät välillä todella valkoisilta ja välillä sitten taas kermanvärisiltä. Mutta on totta, että sävy on virallisestikin "taitettu valkoinen". Olen yrittänyt opetella pois siitä, että kaiken pitäisi olla samaa sävyä, sillä olen huomannut sen olevan käytännössä mahdotonta. Verhossa ja tupsussa väriero kieltämättä kyllä korostuu aika paljon.

   Poista
  2. Minäkin yritän opetella samaa.;) Ja silkkiverhojen luonteeseen juuri kuuluu tuo sävyn vaihtelu.<3 Ihanat!

   Poista
  3. Taas tuli todistettua ettei valkoinen ole tylsä väri, vaan sävyjä on vaikka millä mitalla ja materiaalivalinnat tuovat mielenkiintoa sisustukseen :)

   Poista
 5. En tiedä. :D vaikea valinta, tupsut on kyllä tosiaan kivat! mutta ovatko hieman liian valkoiset verhojen kanssa. Mutta toisaalta sitten sävyerot tuovat kivaa ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin rämppään niitä parin päivän välein edes takaisin..tupsuilla..ilman..tupsuilla..ilman ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!