perjantai 7. kesäkuuta 2013

Yllättävä löytö

Tällaista kuuluu ruokailutilaan tällä hetkellä. Olen taas vaihteeksi yrittänyt karsia hieman tavaroita ja selkeyttää tilaa. En kuitenkaan päässyt näiden jättimäisten kynttiläkippojen ohi kun olin aivan muissa asioissa Tiimarissa. Tuikku antaa vähän osviittaa niiden suuresta koosta. Mukana tulleessa lappusessa suositeltiin lämpökynttilän polttamista näissä kupeissa, mutta ne ovat niin paksua lasia, että uskaltaisin ehkä polttaa ihan kynttilääkin. Ajattelin, että nämä ovat ihanan selkeät ja simppelit ja sopivat minne tahansa. Vähän kuin maxikokoiset Iiittalan Kivi -tuikut!

8 kommenttia:

 1. Mä pyörittelin joku aika taaksepäin näitä samoja kippoja ja pohdin ottaako vai ei :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Yllättävän hyvä :) Näitähän voi pitää kesällä pihallakin ja poltella vaikka citronella-tuikkuja niin hyttyset pysyy loitolla :)

   Poista
 3. Hauskat kynttiläkipot ja tuo orkidean alla oleva hopearuukku on upea.
  Oletkos jos ottanut samppanjat ja prinsessaleivokset esille,? Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse asiassa meillä kävi nyt niin, että osuu juhlat tälle samalle päivälle, joten joudun turvautumaan digiboxiin Madeleinen häiden osalta. Varmaan kyllä viritän sitten ihan oman kisakatsomon, vaikkei se ihan sama asia olekaan. Täytyy kuitenkin kurkistaa vaikka puhelimen kautta neljän jälkeen netistä, miten upealta Madeleine näyttää, jännittää :) Hyvää kisakatsomoa jos sellaisen pidät :)

   Poista
 4. Mistä tuo ihana peili on? Tosi kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peili on Kodin Tyyli -nimisestä kaupasta Petikosta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!