keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Erilainen pizza ja viihdykettä


Luin jostakin jännän pizzaohjeen, jossa pohjana käytetään kaupasta valmiina ostettavia tortillalettuja. Muistin sen yhtäkkiä ja tadaa, illan ruoka oli keksitty! Vatsani ei oikein tykkää rasvaisista pizzoista eikä ylipäänsä pizzapohjasta, ja kaikenmaailman karppipohjien vääntäminen on vähintäänkin yhtä aikaavievää kuin tavallisen pohjan teko. No joo, ei se nyt niiiin paljon aika veisi, mutta mikäs sen helpompaa kuin latoa päälliset tortillalettusen päälle. Kuvan pizzassa on paseerattua tomaattia, kevyt metwurstia, sinihomejuustoa sekä juustoraastetta, mutta päällisethän jokainen voi valita mieltymystensä mukaan. Paistoimme pizzaa uunissa ehkä noin kymmenisen minuuuttia. Kylkeen hieman salaattia ja ateria on valmis. Hyvää oli! Tätä tehdään aivan varmasti uudelleenkin.

Sohvan nurkasta käsin olikin sitten mukavaa seurata Gossip Girlin kakkoskautta hyvien eväiden kera. Tiedän, olen vähän myöhäisherännäinen tämän sarjan suhteen! Ostin jokin aika sitten boksin, joka sisältää kaudet 1-5. Tv:stä olen nähnyt vilauksia kyseisestä sarjasta ja DVD-boksin hankkiminen on ollut mielessä pitkän aikaa. On hauskaa seurata New Yorkin seurapiireissä kasvaneiden nuorten elämää, vaatteita ja koteja. Ja haaveilla!

9 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä pizzapohja vinkistä, sen tekeminen on kaikista inhottavinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joku siinä on ettei millään viitsisi sitä tehdä :)

   Poista
 2. Oliko muuten sulla niitä KUWTK- kausia?? Ja mistä ostitkaan niitä?

  Tässä hyvä artikkeli, jossa myös ohje "paremmille" tortilloille :))

  http://www.lily.fi/blogit/kiitos-hyvaa/totuus-tortilloista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan tortilla! Joo näinhän se vähän on.

   Olen tilannut KUWTK-kausia Amazon.co.uk:sta :)

   Poista
 3. Asunto näyttää todella kauniilta <3 Ja nam toi annos <3

  VastaaPoista
 4. Herkulliselle näyttää tortillapizza :) Jospa kaupoista löytyisi luomuversioita noista tortilloistakin :) Ihanalle näyttää valkoinen olohuoneesi, kauniit verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tortilloista muuten on kuin onkin luomuversioita! Meillä on joskus ollut niitä, ovat sellaisessa vihertävässä pakkauksessa. Täytyykin muistaa ensi kerralla. Kiitos, viihdyn tällä hetkellä kaikkein parhaiten täällä valkoisen keskellä :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!