torstai 18. heinäkuuta 2013

Hemmotteluhetki


Alin kuva lainattu siluettispa.fi

En malta odottaa maanantaihin, että pääsemme yhdessä mieheni kanssa Siluetti Spahan rentoutumaan. Saimme lahjaksi ystäviltämme Now and Forever -hemmotteluhetken, johon kuuluu seuraavat hoidot:
 • Stress Free Body Scrub ja kuumakivihieronta
 • Beautiful Little Moment -kasvohoito
 • Loving Lavender Bath
Kesto on yhteensä kaksi tuntia ja sain vinkin, että Spahan kannattaa mennä jo ainakin tuntia aiemmin nauttimaan kiireettömästä ilmapiiristä. Näin on helpompi virittäytyä ottamaan vastaan rentouttavat hoidot. En ole koskaan käynyt Siluetti Spassa, mutta olen kuullut siitä vain hyvää.  Olen käynyt Suomessa tavallisten kauneushoitoloiden lisäksi ainoastaan Helsinki Day Spassa ja pidän kyllä siitäkin, mutta kuulemani mukaan tämä paikka on aivan eri tasoa. Can't wait! Onko teillä kokemusta Siluetti Spasta? Entä kiinnostaisiko teitä kuulla kokemuksia ensi viikolla?

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan ihanalta nuo hoidot ja hoitola! Minä odottelen keskiviikkoa, kun saan vihdoin kauan haaveilemani ripsipidennykset.

  Ja mikäs vaalea kaunotar tänne on ilmestynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan todella maanantaita! Ja toivottavasti näemme räpsyripsistäsi kuvan ;)Päätin ottaa vähän rennommin ja varustaa blogini edes jonkinlaisella kuvalla :)

   Poista
 2. Oih!! Spahoidot kuulostaa niiiin hyvälle!! (KADE!) Varsinkin tän työviikon jäljiltä! Mielelläni ainakin kuulen teiän spa hetkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä hoidot varmasti tekevät terää :) Kiva, palaan sitten raportin kera myöhemmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!