torstai 11. heinäkuuta 2013

Ihana piha

Linnoittauduin tässä päivänä eräänä pariksi tunniksi pihallemme eväinäni US weekly, Veckans Nu sekä Svensk Damtidning. En ole ennättänyt lukea lehtiä samaa tahtia kuin ne postilaatikkoon kolahtelevat, mutta mikäs sen parempaa kuin selailla aviiseja ilman kiirettä luonnon helmassa.Meiltä puuttuu edelleen kahden aurinkotuolin väliin sijoitettava pieni pöytä laskutasoksi juomalaseille sekä vaikkapa lehdille. Sopivaa ei ole vielä tullut vastaan ja välillä projekti on ihan unohtunutkin. Jossakin vaiheessa haaveilin Kartellin Jolly* -pöydästä, sitä kun on saatavana useaa eri väriä. Meille voisi sopia kirkas tai harmaa. Jolly kestää kuulemani mukaan hyvin ulkonakin, joten se saattaisi olla oivallinen valinta.

6 kommenttia:

 1. Kiva kesäinen postaus, teillä on todella kaunis terassi ja piha, upeat valkoiset aurinkotuolit, joiden seuraksi sopisi hyvin Jolly-pöytä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jolly voisi kyllä olla tosi hyvä valinta, olen sitä jo melkein tässä parisen vuotta kypsytellyt :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Hei, mistä kivat aurinkotuolit on?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Olemme taas tänään vähän puuhastelleet sen parissa, juttua tulossa jossakin vaiheessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!