keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kaunis kakkuvatiNo niinhän siinä sitten kävi, etten ehtinyt käyttää Riviera Maisonin kaksikerroksista kakkuvatia sen varsinaiseen tarkoitukseen ollenkaan, ennen kuin kaunistautumispöytäni tarvikkeet valtasivat sen. Onneksi telineen saa tarpeen tullen helposti otettua käyttöön myös keittiön puolelle tarjoiluastiaksi. Aionkin tehdä niin seuraavan kerran, kun ystäviä tulee kylään. Tällaiset monikäyttöiset kapistukset ovat kyllä kovasti mieleeni, vaikkakaan ne eivät ehkä ihan toivotulla tavalla ole vielä  toistaiseksi vaikuttaneet tavaroiden kokonaismäärään...rojua on edelleen liikaa.

Myös tämä toinen teline on oikeasti kakkuvati, jonka kupu odottelee keittiön kaapissa. Vati oli pitkään käyttämättä ja harkitsin siitä luopumista, mutta nyt se on saanut toisen elämän meikkipöydälläni. Onneksi en ehtinyt vielä laittaa sitä kiertoon. Mitä te teette ylimääräiselle tavaralle? Käyttekö kirpputorilla tai myyttekö huutonetissä? Vai onko joukossa kenties joku niin harkitsevainen ostaja, ettei ylimääräistä tavaraa pääse kertymään? Siinäpä olisikin tavoitetta :)

4 kommenttia:

 1. Minä myyn paljon huutiksessa kaikkee :) "huonommat" tuotteet laitan kirppikselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, huutiksessa koitan myydä :) Joskus tulee vietyä itsepalvelukirppikselle.

   Poista
 2. Tuo meikkipöytä on kaunis. Minä myyn fb-kirpparilla ja joskus huutiksessa ja kierrätän ystävien kesken, en oikein pidä tavallisista kirppareista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keinoja on tosiaan monia, pääasia että tavara kiertää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!