sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ostoksia kotiin


Muistatteko vielä tämän postauksen? Lupasin palata saaliin kera ja niinhän siinä kävi, että puolet sain hankittua. Chenille-sukkia oli tarjolla vain muutama musta ja punainen pari, mutta minä olin valkoisten perässä, joten sukat jäi ostamatta. Uusi yritys syksyllä ilmojen viiletessä. Käsivoiteen kohdalla taas totesin, ettei sellaiselle oikeastaan ole nyt tarvetta, käytän ensin vanhat loppuun. Lexingtonin pyyhkeet jätin vielä hautumaan, vaikka kovasti teki mieli ne ostaa. Nyt on kuitenkin varastossa piparminttusaippuaa ja ihanan valkoisia käsipyyhkeitä, joita taidan jemmailla vähän aikaa ja ottaa käyttöön vasta kun muutamat vanhoista menevät roskikseen. Guzzinin cooleri odottaa pääsyä tositoimiin :)

2 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta piparmintun tuoksuisesta saippuasta, oletko huomannut että siinä on hivenen mäntysuopamainen jälkituoksu? Tuo cooleri on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm..ehkä siinä on hivenen sellainen tuoksu, nyt kun sanoit. Luulen, että se on tuon Castile Soap:n jokin ominaistuoksu, mutta onneksi piparminttu peittoaa sen aika kivasti. Tykkään coolerista koko ajan enemmän ja enemmän <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!