perjantai 12. heinäkuuta 2013

OstoslistallaAion tehdä täsmähyökkäyksen keskustaan, katsotaan saanko kaikki asiat toimitettua. Huomasin nimittäin, että meillä ei ole viinicooleria, voitteko kuvitella! (Paitsi piccolopullolle sekä jättikokoinen monen pullon cooleri). Tästä saan kyllä syyttää itseäni, sillä olen käyttänyt metallisia coolereita kukkaruukkuina, minkä jälkeen ne eivät enää ole olleet kelvollisessa kunnossa alkuperäiseen tehtäväänsä ja olenkin myynyt ne kirpparilla pois. Nyt ajattelin kokeilla modernia Guzzinin jäähdytintä, siinä kun ei tarvitse pelata jääpalojen kanssa, mikä on joskus vähän raskasta puuhaa. Ja oikeastaan eipä itse cooleri hassummalta näytäkään.

Meillä käytetään vain valkoisia pyyhkeitä, ne on helppo heittää koneeseen kun ei tarvitse miettiä mitä pesee minkäkin kanssa. Totta puhuakseni tämä juontaa juurensa myös hotellifriikkiydestäni. Mikä onkaan luksuksempaa arjessa kuin pujahtaminen puhtaisiin valkoisiin lakanoihin sekä muhkeiden, valkoisten froteepyyhkeiden käyttäminen! Olen todennut Stockmann Casan pyyhkeet hinta-laatusuhteeltaan hyviksi, valkoisten pyyhkeiden kanssa kun totuus on, että niitä pitää aika ajoin uusia joka tapauksessa, vaikka käyttäisikin valkaisuainetta. Itse käytän valkopyykissä Ecoverin valkaisuainetta. Stockmann Casan pyyhkeitä raaskii uusia aina välillä. Olen vielä kahden vaiheilla ostaisinko lisäksi pari Lexingtonin käsipyyhettä vieraita varten, saas nähdä.

Voguen chenillesukat ovat ehdottomat kotona! Kulutan näitä monta paria vuodessa ja yleensä olen joulun alla ostanut niitä ison pinon. Nyt tilanne on kyllä hieman katastrofaalinen, joten ajattelin kokeilla onneani ja käydä kysymässä löytyisikö niitä Stockmannilta tähän aikaan vuodesta.

Lisäksi ostoslistalla on saippuaa sekä käsivoide. Käsivoidetta täytyy kyllä ensin hieman tuoksutella, teen sitten vasta ostopäätoksen.

Palailen asiaan saaliin kera!

2 kommenttia:

  1. Kiva kollaasi, kävinkin Nellyssä vähän ostoksilla, tosin Dr. Bronner's piparminttua (neste) en löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparminttua taisi olla tällä hetkellä saatavana vain pikkupulloissa, ainakin kun viimeksi katsoin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!