keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Saippuavinkkejä

Kuva lainattu täältä

Olen saanut muutaman kyselyn käyttämistäni saippuoista tämän postauksen jälkeen. Ehdoton
suosikkisarjani tällä hetkellä on Dr. Bronner's, jonka saippuat ovat todella monikäyttöisiä. Niitä voi käyttää mm. käsisaippuana, suikugeelinä, kodin siivouksessa, pyykinpesussa ja pesevätpä uskaliaimmat niillä jopa hiuksensa sekä hampaansa. Tuotteet ovat riittoisia ja luonnonmukaisia; niillä on USDA National Organic -sertifikaatti. Tuotteita voi tilata täältä*.

Lisäksi haluan esitellä tämän ainakin minulle aivan uuden tuttavuuden, nimittäin Nubian Heritage -merkin African Black Soap:n. Olen käyttänyt tätä saippuaa suihkussa ja pessyt sillä jopa kasvot, pakkauksessa sanotaan sen taistelevan epäpuhtauksia vastaan. Tuoksu on miellyttävä ja kasvot tuntuvat todella puhtailta pesun jälkeen. En ole koskaan ennen pessyt kasvojani saippualla, mutta otin riskin, sillä niin moni oli tuotetta kehunut verkkokauppa iHerbin sivuilla, joilta itsekin sen tilasin. Tilasin myös muutaman muun jutun iHerbistä, niistä lisää myöhemmin.

African Black Soapia voi tilata täältä. Jos teet tilauksen iHerbista, muista, että yksittäisen tilauksen loppusumma postikuluineen kannattaa pitää alle 22eurossa, ettei lähetys jää tulliin.

Saat ensimmäisestä tilauksestasi 5$ alennusta koodilla SNF401 (jos tilaat yli 40$:lla on ale 10$)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!