lauantai 27. heinäkuuta 2013

Siluetti Spassa

Kävimme alkuviikosta mieheni kanssa Helsingin keskustassa sijaitsevassa Siluetti Spassa, josta kerroinkin jo hieman aiemmassa Hemmotteluhetki-postauksessa.


Span tunnelma oli erittäin rauhoittava ja ulkomaailma oli suljettu tehokkaasti pois. Kynttilöitä paloi
kaikkialla ja rauhallinen musiikki soi hiljaa taustalla.

Tullessamme sisään Spahan ilmoittauduimme ja meidät ohjattiin istumaan näille mukaville sohville nauttmiaan tarjottuja juomia. Itse valitsin sitruunalla ja inkiväärillä maustetun vihreän teen ja mieheni hörppäisi laten. Täytimme esitietolomakkeet ja pääsimme vielä peremmälle odottelemaan hoitojen alkamista, tarjolla oli myös pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Olimme tulleet paikalle hyvissä ajoin, ehkä jopa liian aikaisin. Sanoisin, että 15-20 minuuttia ennen hoitojen alkamista olisi hyvä.
 
Meille oli varattu kahden hengen Hammam-sviitti, josta ehdin napata yhden kuvan ennen kuin kamerani akku hyytyi. Edellisenä iltana kävi kyllä mielessä pitäisikö se ladata, mutta ajattelin, että ehkä pystyn paremmin nauttimaan hoidoista mikäli kamerassa ei ole virtaa. Näin juurikin kävi :) 

Sviitissä oli kaksi hoitopöytää, taustalla näkyvä kylpyamme, suihku sekä wc. Hoitokokonaisuutemme alkoi parinkymmenen minuutin laventelikylvyllä, jonka jälkeen sain kuorinnan, kuumakivihieronnan sekä kasvojenpuhdistuksen ja naamion. Mieheni valitsi kuorinnankin sijaan hierontaa eli hoitopakettien pieni muokkaaminen on mahdollista asiakkaan toiveiden mukaisesti. Aika kului kuin siivillä, mutta niinhän se on aina kun jotakin kivaa tapahtuu. Kokemus oli erittäin ihana, mutta täytyy sanoa, että uusi käynti rokottaisi lompakkoa ehkä aavistuksen liikaa (tämän käynnin mahdollistivat ihanat ystävämme, jotka olivat hankkineet lahjakortin meille. Kiitos!) Paikka sopiikin mielestäni hyvin juuri erikoistilanteisiin, kuten merkkipäiviin. Kaiken kaikkiaan rentouttava kokemus!

6 kommenttia:

 1. Oi näyttää niin ihanalta! Tuolla varmasti rentoutui..

  VastaaPoista
 2. upean näköistä, kateeksi käy. Itsekin tarvitsisin tuon tyyppistä rentoutumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka oli ihana, pieni rentoutuminen silloin tällöin tekee kyllä todella hyvää :)

   Poista
 3. Moikka! Oli kiva nähdä tänään -toivottavasti teit hyviä löytöjä! :) Ja voi kuinka haluaisin päästä tällä hetkellä noiden kuvien tunnelmaan, voittaisi varmasti kotisohvalla flunssailun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos samoin oli kiva nähdä, kommentoinkin jo blogiisi :) Yhden kirjalöydön tein samoin kuin Juicyn froteemekon, joten ihan mukava saldo. Spat ovat kyllä ihania, yksi paheistani ;) Toivottavasti paranet pian!

   Poista

Kiitos kommentistasi!