keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Uskollinen Louis Vuitton -kalenteri


Kyllä, laukustani pilkottaa edelleen vanha kunnon paperikalenteri. Enkä muuten ole siitä ihan heti luopumassakaan. Tämä kyseinen kalenteri on palvellut moitteettomasti jo monen monta vuotta, ostan siihen vain joka vuosi uudet sisukset. Kalenterissa on muutama tasku luotto- tai käyntikorteille sekä pari isompaa taskua. Kalenteri on todella kätevän kokoinen, eikä paina paljoa. Ulkoisesti kalenteri on aivan huippukunnossa, eikä minkäänlaisia käytön jälkiä ole näkyvissä, vaikka se on luuhannut laukun pohjalla jo ties kuinka monta kilometriä. Ostaisin siis koska tahansa uudelleen ja voin suositella muillekin :) Käytättekö te vielä paperikalenteria?

14 kommenttia:

 1. Yritin siirtyä puhelimen kalenteriin, mutta unohduksia tuli liikaa eli edelleen paperiversio täälläkin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko olla paperikalenteri, en jotenkin luota puhelimeen tarpeeksi :)

   Poista
 2. Olen vannoutunut paperikalenterin ystävä! Monissa kokouksissa olen myös huomannut, että sovittava asia on minun kalenterissani moneen kertaan ennenkuin muut ovat saaneet asian merkittyä sähköisiin kalentereihinsa. Paperikalenterin käyttöominaisuudet ovat siis ylivertaiset! :D

  Sopivatko LV:n kauniisiin kansiisi "tavalliset" suomalaiset kirjakauppojen kalenterit, vai ostatko uuden almanakan aina LV:lta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperikalenteri on paras :) Kyllä sopii pienillä viilailuilla ihan tavalliset kalenterit, vähän joutuu leikkaamaan siitä osasta, joka työnnetään LV kuorissa olevaan taskuun. Tykkään kyllä, kun on suomalaiset nimipäivät ja muut jutut kalenterissa!

   Poista
 3. Mulla on oltava perinteinen kalenteri , en pysty elämään ilman :)

  VastaaPoista
 4. YEP! mä en luovu IKINÄ mun paperikalenterista!! ;) Se toimii samalla vähän niiku päiväkirjana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Joskus on kiva tehdä jotain merkintöjä ihan huvin vuoksikin :)

   Poista
 5. Mulla on myös paperikalenteri, enkä siitä luovu, LV:n kalenterikin (kannet) kelpaisi mieluusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään :) Voin suositella näitä kalenterin kansia, hyvää laatua ovat, vaikka kaikista LV kamoista en ehkä ole samaa mieltä.

   Poista
  2. Paljon maksaa tuollaiset LV:n kalenterin kannet ja mistä niitä saisi?

   Poista
  3. Hei! Mistä olet ostanut LV:n kalenteri kannet ja paljon maksoi?

   Poista
  4. Hei! Nämä on ostettu Saksasta LV.n liikkeestä jo monta vuotta sitten, maksoivat silloin 150€. Mutta LV:n sivuilla näyttää kyllä olevan näitä, joten kannattaa kysyä saako Helsingin liikkeestä.

   http://www.louisvuitton.co.uk/front/#/eng_GB/Collections/Women/Small-Leather-Goods/products/Pocket-Agenda-Cover-MONOGRAM-R20503

   Poista

Kiitos kommentistasi!