tiistai 23. heinäkuuta 2013

Yöpöydällä

Makuuhuonepostauksia ei ole viimeaikoina tullut ja syy siihen on hyvin yksinkertainen: Siellä ei ole tapahtunut uudistuksia. Vaihdoin lakanat siivouspäivän päätteeksi ja kun kerrankin jaksoin pedata sängyn (aivan, meillä ei joka aamu jakseta pedata) niin nappasin pari kuvaa. Lakanatkin ovat huolettomasti rypyssä, mutta saavat kai ne joskus ollakin?Pimennysverhot, jotka olemme teettäneet makuuhuoneeseen mittojen mukaan ovat aivan mahtavat varsinkin näin kesällä. Verhojen ollessa kiinni ei makuuhuoneessa tiedä maailman menosta yhtään mitään eikä aurinko herättele ennen aikojaan. Myöskin nukkumaan mennessä on mukavaa kun huoneen saa pimennettyä täysin. Usein verhot unohtuvat kiinni myös päiväksi, jolloin ne suojaavat makuuhuonetta liialta kuumenemiselta, ikkunat ovat nimittäin etelään päin.Valaisimen vieressä on muutamia yöpöydän vakiovarusteita. Käytän korvatulppia joka yö, muuten herään pienimpäänkin rasahdukseen. Lisäksi ulottuvilla on oltava käsi- sekä huulivoide. En viitsi aina edes laittaa niitä yöpöydän laatikkoon, sillä on kätevämpää pitää ne esillä. Tällä hetkellä käytössä on Juice Beautyn huulirasva ja käsille EOS:n lotion. Joka iltaisiin rutiineihini kuuluu molempien käyttö ennen nukkumaanmenoa. Onko sinulla jotakin vakiorutiineja?

6 kommenttia:

 1. Nuo verhot on kyllä täydelliset, onko yöpöydälläsi myös ruusukvartsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yöpöydällä on myös ruusukvartsi :) Näitä Fegshui-juttuja.

   Poista
 2. Hei, ihastuin yöpöytiinne etsiessäni itselleni sopivia. Saanko udella, mistä yöpöytänne ovat? :) Olisivat juuri sitä, mitä haen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ihan ovat niinkin eksoottisesta paikasta kuin Ikea :) http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00103343/#/80214549

   Ovat kyllä olleet hyvät ja toimivat pieneen tilaan. Meinattiin ensin ostaa Muuramen vastaavat, mutta nämä ovat palvelleet täysin moitteettomasti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!