perjantai 30. elokuuta 2013

Arkisia askareita

Täällä on vietetty varsinaista kotipäivää. Intouduin tekemään pikku siivouksen, johon kuului pölyjen pyyhkiminen sekä mini-imurointi. En jostain syystä tykkää ollenkaan imurin kaivamisesta esiin, joten näppärä varsi-imuri sai hoitaa homman tällä kertaa. Pölyjen pyyhkimisessä apuna on Methodin yleispuhdistusaine, kuten aina.Järjestelin myös servettilaatikon uuteen uskoon. Kylläpä on taas rauhallinen olo kun kaikki on omilla paikoillaan. Jotain kivoja syyslautasliinoja tekisi mieli, mutta ehkä käytän ensin vanhat pois.

Lakanat ja pyyhkeet menivät vaihtoon. Puhtaiden liinavaatteiden ja pyyhkeiden tuoksua ei kyllä voita mikään. Olen aivan rakastunut Ecoverin Under The Sun -huuhteluaineeseen*.


Vietin aikaa myös vaatehuoneen puolella siivoillen paikkoja. Kesällä olen vähän luistanut sen ylläpidosta ja heitellyt mekot ja muut vaatteet miten sattuu hyllyille. Nyt on aika palata ruotuun.

Illalla menen hakemaan tavarat pois itsepalvelukirpputorilta, vähän jännittää tuleeko tuottoa :) Mitä siellä on ohjelmassa näin viikonlopun kynnyksellä?


2 kommenttia:

 1. Siivoaminen on terapeuttista ja sen jälkeen on itselläänkin puhtaampi olo :) hihih!!

  Kaunista teillä on ja kukaan ei voi toisin väittää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aikamoinen viha-rakkaussuhde siivoamiseen. En siitä oikeastaan nauti, mutta puhtaassa kodissa on ihana olla :)

   Ja kiitos kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!