lauantai 17. elokuuta 2013

DIY - Valkoinen peili


Olohuoneemme/ruokailutilamme seinällä on jo pitkään ollut hopeinen peili, joka alkoi hieman kyllästyttämään. Päätin kokeilla pientä DIY-projektia (vaikken niissä kovin haka olekaan) sen sijaan, että olisin heti lähtenyt hankkimaan uutta peiliä tai jotakin muuta vanhan tilalle.


Ei kun K-rautaan ja valitsemaan spraymaalia. Sieltä löytyikin reilulla vitosella sopiva puteli, joskin niitä loppujen lopuksi tarvittiin kaksi. Pientä haastetta hommaan aiheuttivat puista tuulen mukana tippuvat vesipisarat sekä ilmassa leijailevat hyönteiset ja muut höytyvät, jotka tuppasivat laskeutumaan juuri maalatulle, tahmealle pinnalle.Lopputulos on hyvinkin valkoinen ja pinta kiiltävä, kuten spraypullon kyljessä luvataan. Peili on mielestäni nyt raikas ja sopii kokonaisuuteen hyvin, vaikka kovin pelkäsin miltä se mahtaa näyttää. Mitä teidän sisustussilmänne sanoo?

P.S. Muistattehan vastata oikeassa sivupalkissa olevaan kyselyyn, vielä on pari päivää aikaa.

16 kommenttia:

 1. Onnistunut lopputulos! Munkin tekis maalata spraylla jotain, mutta en oo vielä ole keksiny mitä =) Ehkä pitää aloittaa jostain kiposta. Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän riskillä meni tää projekti, mutta onneks lopputulos oli hyvä! Aika käteviä noi sprayt, tulee tasasta jälkeä kun laittaa tarpeeks monta kerrosta. Ja kuivuu todella nopeesti. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Upea lopputulos, minulla oli aika massiivinen hopeinen peili, myin sen pois, harmi, tuolla spraylla siitäkin olisi tullut mieluinen, kuinka suojasit peilin maaliroiskeilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No voi harmi, tosiaan joskus pienellä vaivalla saa ihan uuden näköistä. Suojasin peilin sellaisella ohuella muovilla (rullia myydään esim. K-raudassa), jonka teippasin peiliin maalarinteipillä. Hyvin toimi :)

   Poista
 3. Ei tainnut kommentti tulla perille? Hieno peilin tuunaus, tuollahan saisi esim. jostain kirpparipeilistä mieleisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut aiempaa kommenttia, ehkä jäänyt johonkin matkan varrelle :( Mutta nyt tuli :) Kiitos! Ja totta tosiaan, jos värin vaihtaminen on näin kätevää, niin kannattaakin katsoa kirppareilta myös muun värisiä peilejä kuin mitä etsii, jos vaan malli miellyttää :) Tai miksei muitakin esineitä, tuosta spraysta on moneen.

   Poista
 4. Eiiii!! Se hopeinen oli just hyvä....

  VastaaPoista
 5. Mäkin tykkäsin hopeasta :))!! On tuokin hieno !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, onpas teitä hopean kannattajia nyt monta ;)

   Poista
 6. Ikävä hopeista!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kaivattiin vaihtelua ja pientä raikastusta ilmeeseen :)

   Poista
 7. Kaunis on noinkin, mutta tykkäsin hopeisestakin :) Kiva muutos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on vaan pakko uudistua :) Tällä kertaa se kävi pienellä rahalla ja vaivalla, onneksi.

   Poista
 8. Minäkin tykkäsin (myös) hopeisesta, mutta tykkään tästäkin! Todella tyylikäs ja raikas. :) Sopii teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat värit tosiaan sopivat meille, mutta kaipasin muutosta :) Kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!