tiistai 20. elokuuta 2013

Eteisen kaapissaMieheni on rakentanut minun suunnitelmieni perusteella eteisen kaappiimme paremman kenkäsäilytyksen entisen tilalle. Aiemmin kenkähyllyjä oli vain yksi, jolloin kaikki kengät olivat sikin sokin toistensa päällä. Nyt kengät ovat siistissä järjestyksessä omilla paikoillaan. Myös saappaiden säilytys on huomioitu. Osaa kengistäni säilytän vaatehuoneessamme, mutta kulloisenkin sesongin eniten käytetyt kengät ovat eteisessä. Tämä säilytysratkaisu auttaa löytämään oikean kenkäparin helposti sekä säästää järjestysintoilijan hermoja mukavasti. Lisäksi se on ilo silmälle!

10 kommenttia:

 1. tosi kätevää! Paljon parempi kuin kenkähyllyt! :D meilläkin kengät aina vain heitetään jotenkin hyllylle ja siitä syntyykin melkoinen sotku. Loppujen lopuksi ne tippuvat siitä aina yksi kerrallaan lattialle :D

  http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, ei tästä ole enää paluuta tavalliseen kenkähyllyyn :) Jotain oli keksittävä kun kengät olivat jatkuvassa sekamelskassa!

   Poista
 2. Kätevää! Meilläkin on tyhmä kenkähylly mihin mahtuu yli sadasta parista noin kymmenet. Loput sitten lojuu vaatekaappien syvyyksissä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tajua miksei tälläiset hyllyt voisi olla niin kun vakiona kaapeissa :)

   Poista
 3. Kylläpä on somassa järjestyksessä kengät ja saappaat, todella kätevä kenkäsäilytys! Joko olet löytänyt mieleisesi lampaantaljan? Minä luulen löytäneeni ja tilasinkin sen, mutta en ole vielä saanut taljaa, kurkistapas täältä http://www.on24.fi/kodin_tuotteet/kodintekstiilit/matot_k/4280

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kylllä ollut kätevä kenkäsysteemi. Ei ole vielä löytynyt sopivaa taljaa, kävin kurkkaamassa tuota linkkiä ja talja näyttää vähän turhan pitkäkarvaiselta minun suunnitelmiini :) Mutta kunhan saat sen niin tule raportoimaan onko hyvä!

   Poista
 4. Olisikin käsistään kätevä mies. Vaan ei, kaikki pitää ostaa valmiina. Hitsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No kyllä se meilläkin vähän suostuttelua vaati, että lokerikot saatiin paikoilleen. Tai itse asiassa hommahan tapahtui siten, että olimme laskeneet valmiiksi montako minkäkin kokoista puupalaa koko hökötykseen tarvitaan ja tilasimme ne mittojen mukaan Bauhausista. Mies kasasi ne sitten kaappiin, ei tarvinnut alkaa sahailemaan.

   Poista
 5. Hieno kenkäkaappi, tuollainen pitäisi saada :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tämä systeemi on auttanut järjestyksen ylläpitämisessä huomattavasti. Minä suunnittelen ja mieheni toteuttaa, näinhän se menee :) En ymmärrä, miksei tällaisia tarjota ihan vakioina kaappehin??

   Poista

Kiitos kommentistasi!