keskiviikko 7. elokuuta 2013

Herkkuja ja hankintojaKävimme viime viikolla pitkästä aikaa kaikkien aikojen lempiravintolassani Umeshussa. Juhlistimme sushiaterialla vielä syntymäpäivääni vähän jälkikäteen. Umeshu ei petä koskaan, niin suussa sulavia heidän antimensa ovat! Omia suosikkejani ovat ehdottomasti California makit, grillilohi makit sekä lohinigirit. Eikä talon valkoviinikään ole hassumpaa, siemailen sitä mielelläni näiden herkkupalojen seurana.


Kokoelmistani on pitkään puuttunut pikkuinen ruskea laukku, jota jaksaa kantaa pidemmänkin aikaa.  Tämä Michael Korsin yksilö on tarpeeseeni täydellinen ja se kävelikin vastaan vähän yllättäen Stockmannilla. Ajattelin yrittää syksyn tullen etsiä tähän sopivat saappaat, mutta nyt käytän sitä kesätamineiden kera.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä näin myöhässä :) Mahtavat herkut!
  Tykkään juuri tuosta MK:n pikkulaukusta, tosin itse olen enemmän mustan ystävä. Laukkuun sopisi upeasti Toryn konjakinruskeat Jess Riding Boot-saappaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Umeshussa on todellakin mahtavat herkut, voisin elää heidän susheillaan! Musta laukku on aina varma ja hyvä valinta, jokin tuossa ruskessa kuitenkin viehätti tällä kertaa. Miten muuten jälleen kerran osuit oikeaan? Minulla on juurikin ajatuksena hankkia matalat saappaat, vaikka yleensä vilistän menemään koroilla enkä ennen ole matalia edes vilkaissut! Toryt olisivat aivan ihanat <3

   Poista
 2. Heippa!
  Sulla on ehdottomasti hyvä laukkumaku! Tuo MK:n pikkuinen ruskea laukku on ollut hankintalistalla pitkään! Käyn sitä aina töissä tauolla ihastelemassa. Sen ohi kiilasi Tommy Hilfigerin keltainen, samankokoinen nahkalaukku, joten vähän pitää vielä odottaa tuon ruskean hankintaa. :)

  Herkullisen näköisiä susheja, nam!! :)

  -C-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hihi, niin sullakin :) Oli pakko iskeä heti kiinni kun ajattelin, että mun tuurilla laukkua ei enää myöhemmin saakaan. Sushit ovat aina mahtavia Umeshussa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!