torstai 15. elokuuta 2013

Huvittelua
Käväisimme toissa viikolla Linnanmäellä ja liikkeellä oli muitakin hyvittelijoita ihan riittämiin. Kaunis sää saa aina ihmiset liikenteeseen, mutta onneksi jonot laitteisiin eivät olleet ihan mahdottomia; moni oli oletettavasti suunnannut myös rannalle tai mökille.  
 
Emme tällä kertaa ostaneet rannekkeita, vaan pelasimme ihan irtolipuilla. Jos käy useammassa kuin neljässä laitteessa kannattaa ranneke kuitenkin hankkia, sen verran hintavia nuo kertamaksut ovat. Ensimmäisenä oli päästävä uusittuun Kummitusjunaan, jonka nimi on muuttunut Hotelli Kyöpelinvuoreksi. Ai ai, täytyy sanoa, ettei laite vetänyt vertoja vanhalle kunnon Kumpparille.  

 Mustekala on vuodesta toiseen yksi suosikeistani, eikä se pettänyt tälläkään kertaa!

Vuoristorata näyttää yhtä tyylikkäältä vuodesta toiseen "blogivalot" yllään. Ja tiedätte varmaan sen ihanan puun tuoksun!


Lintsikeikka huipentui tähän namiin, pehmis on minulle numero 1 makeista herkuista. Oli mukavaa istahtaa hetkeksi ja katsella ihmisiä. Kuvasta saa käsityksen, että eihän siellä ketään ollut. Voin kuitenkin kertoa, että kyllä oli! Yritin vain kuvata hienotunteisesti siten, ettei ketään tule ihan lähikuvaan. Päivä oli varsin kiva ja täytyyhän tuonne päästä taas ensi kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!