sunnuntai 18. elokuuta 2013

Korusäilytys


Vaatehuoneestamme on pyhitetty yksi hylly koruilleni. Koruni ovat vaeltaneet vuosien varrella
säilytysratkaisusta toiseen, mutta nyt jo parin vuoden ajan olen pitänyt ne tässä modernissa Mujin läpinäkyvässä laatikostossa. Tarkoituksena olisi hankkia vielä toinenkin laatikosto, sillä ne ovat helposti pinottavissa. Mitään järjettömän suurta koruarsenaalia minulla ei kuitenkaan ole, sillä en oikeastaan käytä mitään rihkamakoruja.Ylemmän laatikon kansi nousee, joten itse laatikkoa ei välttämättä tarvitse vetää ulos. Ylälaatikossa säilytän korvakoruja, joitakin sormuksia sekä makeanveden helmistä tehtyjä rannekoruja. Taitaapa siellä olla muutama riipuskin.

Laatikostoon saa ostaa erilaisia pehmustettuja sisuksia, joihin korut on kiva asetella. Alemmassa laatikossa on ranne- ja kaulaketjuja.

Laitan illalla päivittäin käyttämäni sormukset tähän Iittalan Vitriini-rasiaan, jonka olen pehmustanut pumpulilla. Siellä ne pysyvät hyvässä jemmassa, eikä tarvitse miettiä mihin olenkaan ne laittanut.

Muutamat pitkät helmet j pari kelloa sekä korupussukkaa ovat tässä akryylisessa kuution muotoisessa laatikossa. Kelloja käytän kyllä aika harvoin nykyisin. Säästän myös välillä kauneimpia korupakkauksia, jotka myös ovat koruhyllyllä. Missä te säilytätte koruja? 
 

6 kommenttia:

 1. Mulla on myös tuo sama Muji ja se on kyllä älyttömän hyvä! Toi kuutio on kätevä, onko sekin Mujin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Muji on kyllä tosi kiva! Kuutio on ostettu Askosta.

   Poista
 2. Mulla on aidot korut ja rihkama iloisesti keskenään nahkaisessa korulippaassa. Tosin kaikkein edullisemmat on kanssa tuollaisessa muovikuutiossa. Tänä syksynä haaveilen punotusta nahkarannekkeesta tai nahan ja kullan yhdistelmästä, joihin pääsen tutustumaan paremmin Nizzassa hetken päästä =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitäähän Nizzasta joku kiva matkamuisto jäädä :) Toivottavasti tärppää ja löytyy mieluisa ranneke!

   Poista
 3. Täytyisi ehdottomasti saada vaatehuone kondikseen, jotta minäkin saisin koruille järkevän paikan. Tällä hetkellä ne majailevat kenkälaatikossa epämääräisenä möykkynä :(

  p.s jos muuten kommenttini häviävät, löydät ne roskiksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten eikun vaatehuoneen syyssiivous käyntiin ja korutkin järjestykseen :) Koruillehan on olemassa vaikka mitä ihania säilytyslippaita!

   Kommentit eivät ole onneksi menneet roskikseen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!