perjantai 23. elokuuta 2013

Kristalli osana sisustusta
Tiedättekö kun amerikkalaisessa elokuvissa sekä sarjoissa ihmiset tulevat töistä kotiin ja kaatavat itselleen drinkin istuen siemailemaan sitä nojatuoliin? Minulla on jokin ihme viehtymys näihin sivupöytiin sekä niille aseteltuihin kristallipulloihin ja -laseihin. Tämä saattaa olla jonkin verran maskuliininen sisustuselementti noin lähtökohtaisesti, mutta miksei asetelmasta voisi rakentaa ihanan naisellista kokonaisuutta? Silloin dekanterissa pitäisi kyllä olla jotakin muuta kuin whiskyä. Tosin tässä taloudessa alkoholin kulutus on niissä mitoissa, että juomat varmaankin menisivät huonoksi ennen kuin ne on ehditty juoda.


Kuvat pinterest.com & ofironandoak.com
 
 
Kristallipulloja saattaa löytyä vaikka vanhalta vintiltä ja niille voi keksiä ties kuinka monta erilaista
käyttötarkoitusta:
 
 • olohuoneen sivupöydällä drinkkilasien kera
 • kukkamaljakkona
 • roikkuvana valaisimena (todellinen DIY!)
 • kylppärissä täytettynä parfyymilla, kylpysuolalla tai vaikkapa suuvedellä
 • diffuuserina levittämässä huonetuoksua
 • kattauksessa viinille, liköörille tai muulle juomalle
 • pienet pullot oliiviöljylle ja balsamicolle
 • sokerina pohjalla (tämä on sinulle Jemina); hyvä paikka roikuttaa tupsua ;)
 
Kristallin kimalteista viikonloppua kaikille!
 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania! :) Ja kiitos henkilökohtaisesta vinkistä! :)) Olen aina ihaillut äidilläni noita kristallipulloja, mutta meiltä ei löydy (vielä) yhtään kristallia. Noita vois tosiaan käyttää vaikka miten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, eipä kestä :) Minunkin äidilläni on kristallipulloja, mutta itse en sellaisia vielä ainakaan omista. Ovat kyllä aika kauniita. Kivaa lauantain jatkoa :)

   Poista
 2. Sitten kun olette näin "isoja tyttöjä" kuin minä, niin sitten teiltäkin löytyy noita puteleita, taidankin laittaa omaani tuollaisen tupsun :)hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu voi olla, että niitä jossain vaiheessa alkaa meiltäkin löytymään. Tupsuvinkki on vapaasti hyödynnettävissä, hih :) Mukavaa lauantaita!

   Poista
 3. AH! Mä niin tykkään. Muutenkin amerikkalaistyylinen sisustus on niin mun mieleen! Mutta taitaisipa konjakit mennä meilläkin pöydällä huonoksi tai pahimmassa skenaariossa siellä kävisi kaksi vuotias tyttö ottamassa huikkaa. Mutta kyllähän ne olisivat upeita tyhjänäkin :) Mulle tulee noista mieleen ihan kauniit ja rohkeat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin munkin mieleen on amerikkalainen sisustaminen :) Ehkä kuitenkin vielä hauduttelen tota juomat sivupöydällä -ideaa. Kieltämättä Kauniit ja Rohkeat on just hyvä esimerkki tästä tyylistä!

   Poista
 4. Ihana postaus! Kristalli, runsaat vaaleat tekstiilit, leikkokukat ja kromi <3

  VastaaPoista
 5. Sä oot niin "american" ;))!

  Ps. Mä en todellakaan tiennyt et Khloe K:n miehellä sellaisia ongelmia :o! Luitko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mä oon epäilemättä ollu jenkki edellisessä elämässä :D Ja luin joo, en mäkään tiennyt! Jos ne jutut nyt ylipäänsä on totta, jotenkin sitä on alkanu suhtautumaan vähän skeptisemmin siihen mitä kirjotetaan lehdissä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!