maanantai 26. elokuuta 2013

Lyhtyjen virittelyä

Nämä lyhtyset ovat jääneet aivan liian vähäiselle käytölle, joten nyt olikin korkea aika keksiä niille toimivampi paikka. Ne ovat käyneet varmaan jokaisessa huoneessamme sijoittumatta täydellisesti minnekään, joten päätin ulkoistaa ne parvekkeelle. Pidän kovasti lyhtyjen modernista muotoilusta enkä halunnut niistä luopuakaan, vaikka viikonloppuna olisi ollut täydellinen tilaisuus viedä ne kirpparille muiden tavaroiden mukana.


Haimme K-raudasta parit telineet, jotka toimittavat lyhtykoukkujen virkaa. Kaikki siihen hommaan nimenomaisesti tarkoitetut koukut kun olivat aivan liian romanttisia ja kaiken lisäksi väärän värisiä. Saas nähdä kestävätkö lyhdyt ruostumatta talven pakkasissa, mutta otan nyt sen riskin. Parempi kun ovat ylipäänsä käytössä ja tietysti parvekelasit suojaavat ihan kivasti.
Kokeilin jo vähän lyhtyjä isoilla tuikuilla, mutta luulen, että tulen laittamaan niihin ihan kynttilät kunhan illat vielä pimenevät. Kynttilät näkyvät lyhdyistä paremmin kuin matala tuikut ja valaisevat parveketta mukavasti. Mitäs tykkäätte?
 

12 kommenttia:

 1. Näyttää upealta. Tykkään noiden lyhtyjen modernista ilmeestä <3 Kelpais mullekki!

  VastaaPoista
 2. Kauniit lyhdyt ja koukut, valuukohan tavallisesta kynttilästä steariinia lyhtyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mietin ihan samaa, mutta esim. Ikean kynttilät palavat mun kokemuksen mukaan tosi nätisti, tekevät sellaisen kuopan eikä steariinia pääse valumaan. Aion kokeilla :)

   Poista
 3. Todella kauniita lyhtyjä!! Syksy niin lähellä.. Ellei jo täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Illat ovat jo pimenneet, mutta ihan kiva, että on vielä aika lämmintä :)

   Poista
 4. Nuo lyhdyt on aivan ihanat..mutta arvaat mitä kävi mun noille lyhdyille? Nostin ne parvekkeella siivouksen ajaksi kaiteelle ja huitaisin molemmat alas. Ups :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih voi eiii! Se sitten niistä lyhdyistä :( Välillä kyllä itsekin oon onnistunut toheloimaan jotain ihan älytöntä, mikä sit harmittaa. Mutta rapatessa roiskuu!

   Poista
 5. mistä oot bongannu noi lyhdyt? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etolasta ovat :)
   http://www.etola.net/Tuote/kodin_sisustus/lyhdyt/kynttilalyhty_sisakayttoon

   Poista

Kiitos kommentistasi!