perjantai 2. elokuuta 2013

Purtilot ojennukseen

Ikeassa silmääni osuivat pienet laatikot, jotka sopivat juuri passelisti wc:n korkeaan kaappiin. Säilytän kaapissa kosmetiikkaa ja mm. matkapurnukoita, joten on mukavaa kun kaikki on järjestyksessä ja jokaisella tuotteella oma paikkansa. Näiden laatikoiden avulla järjestystä on helppo hallita.Oman paikkansa saivat mm. kasvojenpuhdistusliinat, deodorantit, vartalovoiteet, hiustuotteet sekä matkoilla tarvittavat pienet täytettävät pullot ja purkit. Oikealla olevat avohyllyt ovatkin näkyneet blogissa jo aiemmin, eikä niiden täyte ole juurikaan muuttunut. Rakastan järjestellä tällaisia pikkutavaroita siisteihin riveihin ja ihastella jälkeenpäin työn tulosta! Pyyhin myös kaikki hyllyt pölyistä ennen kuin asettelin kaikki paikoilleen. Muita järjestelyfriikkejä?

16 kommenttia:

 1. Mäkin ostin toukokuussa noita samaisia laatikoita meidän kodinhoitohuoneen kaappeja järjestämään :) Ja paljon paremmin löytyy nykyisin kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvät on laatikot! Pysyy kaikki järkässä :)

   Poista
 2. Tää oli niin inspiroiva postaus, että wow! <3 Ihanan järjestelmällistä ja niin siistiä. Olisipa mullakin kaappi, johon säilöä noihin Ikean Rationell-laatikoihin kaikki nätisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :) Tykkään, että kaikki on järjestyksessä ja aina välillä intoudun keksimään uusia ratkaisuja :)

   Poista
 3. Multa löytyy noita laatikoita kahdessa koossa keittiön kuiva-ainekaapista. Toimii sielläkin todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä tosi monikäyttöisiä, saattaa olla, että käyn vielä hakemassa lisää :)

   Poista
 4. Mulla on kaikki kaapit epäjärjestyksessä :) ihailen teitä järjestelyfriikkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :) Kyllä mullakin välillä on vaikeeta pitää tavarat paikoillaan, mutta lopulta alkaa ahdistaa niin paljon, että on pakko järjestellä!

   Poista
 5. Ihana tuo paljetti/korukivillä koristeltu pussukka.

  VastaaPoista
 6. Mulla on noita samoja laatikoita kylppärissä ja myös keittiössä, jossa säilytän niissä mm. mausteita ja isonmat laatikot leiville. Kivoin on ehkä se laatikko, jossa on nameja ym. :D

  Yritän pitää myös kaikki kaapit järjestyksessä ja on ihanaa kun nykyisin löytyy hyviä säilytys ratkaisuja kaikelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Namilaatikko kuulostaa erityisen kivalta :) Mutta on kyllä tosiaan ihanaa kun on tarjolla kaikkia kivoja juttuja, mun keittiönkaapitkin tarkemmin ajateltuna saattaisi kaivata jotakin tämän tyylisiä laatikoita.

   Poista
 7. Ostin noita keittiön kaappeihin, kun varsinkin taaempana ylähyllyillä oli paljon sinne unohtuneita purkkeja. Nyt kun nostan laatikon ulos kaapista, näen kertaheitolla kaikki purkit ja pullot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin täytyy varmaan ostaa, ylähyllyt on just vaikeimmat!

   Poista
 8. Hei mitä kokoa sinun kyseiset laatikot ovat? Variera sarjaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Variera-sarjaa ovat, niitä 24x17cm :) Nykyisin nämä ovat mulla kylppärin laatikoissa, mutta sattuivat osumaan sinnekin mitoiltaan juuri passelisti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!