lauantai 10. elokuuta 2013

Sisustajan aamu
Täällä on heräilty kaikessa rauhassa ja nautittu aamiaisesta sekä yhdestä jos toisestakin teekupposesta. Tein pari mukavaa kirjalöytöä huuto.netistä ja niitä sekä sisustuslehtiä olenkin nyt selaillut oikein urakalla. Kunnon sisustusinto on päällä, koko ajan tekisi mieli olla jotain laittamassa.Tietyt sisustustrendit kuten kupariesineet  sekä marokkolaistyyli pari mainitakseni –  tuntuvat puskevan esiin voimakkaasti, mutta minuun ei ainakaan vielä ole kolahtanut mikään uusi juttu kovin lujaa. Samoin kävi keväällä kun monet touhusivat innokkaina eri tehostevärien kanssa; siihenkään trendiin ei tuntunut omalta hypätä mukaan. Never say never, mutta jos ennustaa pitäisi niin tulen todennäköisesti puuhailemaan tyytyväisenä täällä valkoisten sävyjen keskellä lähitulevaisuudessa. Sisustaminen on niin vahvasti tunnepuolen hommaa ainakin itselleni, että luotan omaan fiilikseeni eikä muulla ole merkitystä. Nähdäänkö sinun kodissasi jotakin uutta ja uskaliasta tulevina kuukausina?

4 kommenttia:

 1. Sisustus on sellainen juttu ettei tulevaa voi oikein ennustaa. Trendejä ja villityksiä on jatkuvasti, jotkut kolahtaa ja jotkut ei. Mulle on kolahtanut tuo marokko tyyli ja lujaa, mutta en pidä sitä meidän kotona niinkään trendinä. Uskon että se tulee ja jää niin kauan kun hyvältä tuntuu. En osaa vaihdella sisustusjuttuja muotivillityksien mukaan ja ajanjaksojen mukaan. Myös mitä tehosteväreihin tulee, niitä meillä ei ole koskaan ollut ja tuskin tulee olemaan. Tykkään valkoisesta ja harmaasta, näiden avulla kikkailen pääsee varmasti pitkälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, koskaan ei tiedä mitä kivoja juttuja kulman takana odottaa. Ja joskus joku juttu ei innosta ensin ollenkaan, mutta yhtäkkiä mieli muuttuukin. Sama homma kuin vaatteiden kanssa :) Valkoinen ja harmaa on hyvät perusvärit!

   Poista
 2. Ihanan harmonisia kuvia, valkoiset ruusut ovat aina kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkoiset ruusut kuuluvat ehdottomiin lemppareihin :) Kivaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!