keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sivupöydän syksy

Simpukat ja muut kesähörhötykset ovat nyt löytäneet omat paikkansa laatikoista ja tilalle astuvat syksyisemmät esillepanot. En oikein osaa käyttää sisustuksessa esim. omenoita tai vaahteranlehtiä, jotka mielletään syksyisiksi elementeiksi, joten jäin miettimään mikä ilmentäisi minun syksyäni. Halusin luoda uuden ilmeen tälle sivupöydälle, jonka sisustusta  vaihtelen aina vuodenaikojen ja juhlien mukaan. Vielä ei ole joulukoristeiden aika, joten jotain piti keksiä.Päädyin laittamaan esille sisustuskirjoja, joita epäilemättä tulen syksyn aikana selailemaan ahkerasti. Lisäksi asettelin The White Companyn tarjottimelle Joikin* tuoksukynttilän sekä Pentikin Nostalgia-purnukan, jossa on terveellisiä pähkinöitä.  Tarjottimella on myös Zara Homen peililaatikko, joka kätkee sisäänsä mm. tulitikkuja. Totesin, että eihän syksyisen sivupöydän tarvitse sen kummempi olla. Kokonaisuus rakentui loppujen lopuksi aika simppeleillä jutuilla. Torkkupeitto on vielä virittelemättä sohvalle. Millaisilla elementeillä sinä tuot syksyä kotiin?

2 kommenttia:

 1. Lili`s-blogin kautta sattumalta eksyin tänne blogiisi ja samantien piti käydä kaikki päivitykset läpi, ihana blogi ja kaunis koti!
  Ihaillessani kotiasi oli pakko tulla kysymään teidän ruokapöydän tuoleista. Mistä olet tuolit hankkinut ja lähinnä kiinnostaa ne vaalean beiget irtohuput (oletan, että ovat irroitettavat?)? Olen etsimässä meille uusia tuoleja ja valkoisiin päällisiin ruokapöydän tuoleissa en taivu kun niitä saa olla jatkuvasti pesemässä.
  Mukavaa viikon jatkoa!
  -Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kun tulit tänne kurkkimaan :) Ruokapöydän tuolit ovat ihan vanhat kunnon Ikean Henriksdal-tuolit, jotka ovat kestäneet kovaa kulutusta jo vuosia. Olen tilannut niihin irtohuput alla olevalta sivustolta, joka valmistaa irtopäällisiä nimenomaan Ikean kalusteisiin. Heiltä saa tilattua kangasnäytteitä kotiin, jotta valinta olisi helpompi. Meillä on tuoleissa vaalea pellavan sävy, mutta valikoima on aika huima! Itsekin tykkäisin valkoisista päällisistä, mutta ne kerran kokeneena tiedän, että puhtaanapito on todella vaikeaa. Näissä ei lika näy. Toivottavasti tästä on apua :)

   http://www.bemz.com/en/product-page/product/chairs/id/hen1/henriksdal/

   Poista

Kiitos kommentistasi!