keskiviikko 28. elokuuta 2013

Suosikkisuunnittelija

Kaikki kuvat lainattu Interiors Iisa Strand

Kuinka moni katsoo Pientä Pintaremonttia -ohjelmaa? Itse en siitä niin välitä, paitsi silloin, kun
mukana on yksi suosikkisisustussuunnittelijani, Iisa Strand. Oma tyylini on mennyt jo hieman toiseen suuntaan Iisalle kaikkein tunnusomaisimmasta tyylistä, mutta tietyt elementit pitävät pintansa minunkin kodissani. Esimerkiksi silkkiverhot sekä orkideat ja liljat ova tulleet meille Iisan innoittamana jo yli viisi vuotta sitten ja ovat edelleen erottamaton osa kotimme identiteettiä.

Myös tupsut, kiinalaistyyliset keramiikkajalkaiset valaisimet sekä Laura Ashleyn villamatot ovat käväisseet kotimme sisustuksessa vuosien varrella. Kaikki nämä elementit olen poiminut Iisa Strandin jälkiä seuraten. Kipinä sisustustakankin hankintaan on peräisin Iisalta, joskin tämä haave on vielä toteutumatta samoin kuin toive Muranon lasista tehdystä suihkun oven nupista. Kaiken kaikkiaan voisin sanoa, että mieltymykseni jollakin tasolla ylellisen oloiseen sisutukseen on Iisan syytä :)

Jos löydän kuvia, pääsette ehkä kurkkaamaan edelliseen asuntoomme!

4 kommenttia:

 1. olisipa kiva nähdä entinen kotisikin, pidän myös Isan tyylistä, minulla taitaa olla vähän romanttisempi maku kuin Sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin tulee juttua entisestä koditamme :) Tosiaan oma tyylini on ehkä vähän vähemmän romanttinen kuin ennen, mutta kyllä näitä Iisan tekeleitä on mukava katsella.

   Poista
 2. Mä yhdyn T:hen..olisi tosi kiva nähdä teidän vanhasta kodista :)) Mä ihailen noita raitatapetteja...voikun vaa "uskaltaisi" kokeilla ;)!

  ps. ..sä todella OLET ollut edellisessä elämässä american, hehehahaihihi!

  pps. arvontaa blogissa: http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/08/arvonta-habitare

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tulossa on :) Sanos muuta, ei mullakaan oo rohkeutta raitatapetteihin. Täytyykin kurkata arvonta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!