perjantai 16. elokuuta 2013

Syysinspiraatio

Tänä syksynä aion yrittää inspiroitua mahdollisimman monesta asiasta sen sijaan, että voivottelisin pimeitä ja sateisia kelejä. Kuinka kivaa onkaan nauttia kirpsakasta syysilmasta ja vetäytyä sen jälkeen teemukillisen ja hyvän kirjan kanssa vällyjen alle sohvan pehmeimpään nurkkaan! Tai pitää koti-spa, jonka jälkeen sujahtaa pörröiseen kylpytakkiin ja tohveleihin. Entäpä jos järjestelisi hieman tavaroita uusiksi kotona ja kaivaisi loputkin kynttilät esiin? Tai leipoisi pellillisen ihania keksejä...
 
Kuvat pinterest.com
 
Kotiin liittyvistä hankinnoista seuraavaksi listallani on ehdottomasti valkoinen lampaantalja, jonka ostan heti, kunhan löydän sopivan. Minulla on jo visio valmiina tämän varalle. En vain ole mistään löytänyt täysin valkoista versiota, kaikki tuntuvat olevan kovin keltaisia. Mutta niin kai se luonnollisen värin kanssa on. Onko teillä vinkkejä täysin valkoisista taljoista? Entä mikä sinua inspiroi syksyssä?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, voin melkeinpä aistia tunnelmat, tuolla (linkki) on upeita valkoisia ja mustia taljoja, huikean suuria ja pienempiäkin, taljoja löytyy varmasti myös vaikka markkinoilta, itsekin etsiskelen hivenen kookkaampaa valkoista, vinkkaa jos löydät hyviä.
  http://www.lannamobler.se/fi/huovat-ja-istuintyynyt/shepherd-farskinn-linn-ca-200x120-cm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Tuo valkoinen näyttää tosiaan valkoiselta, mutta on aika hintavakin. Täytyy laittaa mietintämyssyyn! Vinkkaan toki jos tulee muita vastaan. Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 2. Aivan ihania tunnelmia. Monesti syksyllä se sisustuskärpänen puree ja kunnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin puree! Ehkä se on juuri sitä kun kotona tulee vietettyä enemmän aikaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!