lauantai 28. syyskuuta 2013

Asustehaaveita

Haaveilen tällä hetkellä parista ajattomasta jutusta, joille olisi kovasti tarvetta. Ensinnäkin olen
kyllästynyt kutittaviin villakaulaliinoihin, joita ei voi käyttää kuin takin päällä. Minulle sopivin materiaali taitaa auttamatta olla cashmere, sillä se tuntuu niin ihanan pehmeältä ihoa vasten. Lisäksi olen järkeillyt asian siten, että kun omistaa yhden hyvän huivin, joka sopii sävyjensä puolesta kaikkeen ei muuta tarvita! Saattaahan olla, että kyllästyminen iskee jossakin vaiheessa, mutta uskon, että olisin jo siihen mennessä käyttänyt Burberryn vaaleaa kaulaliinaa koko rahan edestä. Se on keikkunut toivelistallani jo jonkin aikaa, joten en usko että hankinta menisi pieleen.

Toiseksi tarvitsisin pienen lompakon, jota olisi kätevä kuljettaa matkoilla ja pienissä käsilaukuissa mukana. Tämänhetkinen "matkalompakkoni" vetelee viimeisiään eikä ihme, sillä se on hankittu varmaankin yli 6 vuotta sitten Espanjasta. Louis Vuittonin Coin Purse olisi tähän tarkoitukseen aivan mainio, sillä sisällä on muutama paikka luottokortille ja tilaa myös käteiselle. Saas nähdä toteutuvatko nämä haaveet.

2 kommenttia:

 1. Tuo burberry on ollut haavelistalla pitkään ja olisi tarkoitus ostaa se tänä talvena :)
  Tuskinpa siihen kyllästyt, sen verran ihana se on<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen sitä tosiaan sen verran pitkään himoinnut, että varmasti olisi hyvä ostos. Toivotaan, että huivi löytyy meidän molempien kaulasta tänä talvena :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!