sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Harmaa svetari in actionPohdin harmaan svetarin hankintaa aiemmin tässä No se harmaa svetari -postauksessa. Muiden svetarien huonon saatavuuden vuoksi jouduin valitsemaan Mangon Mng Barcelona ja A Question Of:n paidan välillä. Päädyin tällä erää ensimmäiseen, sillä hinta oli huomattavasti huokeampi kuin jälkimmäisessä. Ajattelin harjoitella tällä edullisemmalla paidalla - josta muuten pidän hurjasti jo nyt - ja katsoa josko myöhemmin hankkisin vielä toisenkin printticollarin sille kaveriksi. Tässä taitaakin olla ensimmäistä "päivän asu" -tyyppistä materiaalia blogissani, hui :)

6 kommenttia:

 1. Kiva pusero ja hyvä kuva, olisit antanut myös kasvojen näkyä :) Otitko kampaajalla raitoja, vai värjäyksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä taidan incognitona pysytellä :) Tyviraidat otin, kuten aina :) En halua niitä hiusvärejä päänahkaan kiinni kaikkien kemikaalien takia, joten otan aina raitoja vaan.

   Poista
 2. Kiva svetari! Mä haluaisin myös jonkun tuommoisen, mutta se saisi olla musta :) Harmaa ei imartele kyllä pullottavaa vatsanseutua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Eiköhän jotain mustiakin luulisi olevan saatavilla, nyt kun nää on niin pinnalla.

   Poista
 3. Tuo on oikein kivannäköinen! :) Löysitkö sen Mangon liikkeestä vai tilasitko? Itse yritin metsästää tuota liikkeestä, mutta siitä ei näkynyt vilaustakaan... Pari kivaa collaria kuitenkin saapui eilen postin mukana, joten nyt taitaa minunkin collarietsinnät olla vihdoin ohi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yllättävän kiva munkin mielestä. Tilasin nettikaupasta, ei osunut munkaan silmään myymälöissä. Ihanat olit säkin löytänyt, kävin juuri kurkkimassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!