keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Jotain pehmeää

Olen pantannut uuden torkkupeittoni esille ottoa jo viikkoja, sillä ilmat eivät ole olleet vielä tarpeeksi syksyiset. Viime viikolla kuitenkin annoin periksi ja kaivoin peiton esille rahin sisältä, missä sitä piilottelin. Se vilahtikin jo aiemmin Kotosalla-postauksessa.

Ostin pehmoisen torkkupeiton Askosta ja sen merkki on Eightmood. Sain sen niin hyvällä
alennuksella, etten voinut ohittaa tilaisuutta ja oikeastaan olinkin haaveillut vastaavasta lämmittäjästä jo jonkin aikaa.  Nyt torkkupeitto on löytänyt oman paikkansa nojatuolin käsinojalta, josta se on helppo napata käyttöön vilun yllättäessä.

Sama Bornoholm torkkupeitto näyttää olevan vieläkin tarjouksessa ja sitä on saatavana kolmessa eri värissä: mustana, harmaana ja valkoisena. Veikkaan, että tämän peiton alla tullaan viettämään yksi jos toinenkin hetki tänä talvena kuumaa juomaa hörppien ja kirjaa lukien tai tv:tä katsellen. Joko te olette vuoranneet sohvanne torkkupeitoilla ja muilla pehmeillä jutuilla?
 

10 kommenttia:

 1. Mä juuri täällä bongailen torkkuja :))) Kiitos vinkeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä yksilö on kyllä ihanan pehmeä ja saa suositukseni :)

   Poista
 2. Kaunis peitto! Meillä on ympäri vuoden torkkupeittoja olkkarissa ja makkarissa, mutta talvisemmat otin käyttöön (jo) elokuussa. :)) Ja syksyn aikana olen ostanut kolme uutta torkkua. ;) Ehkä pitäis vanhemmasta päästä laittaa kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teillä on aikamoiset varastot! Meillä ei tällä hetkellä ole muita kuin tämä yksi (Ikean fleecejä ei lasketa...) kun myin kirppiksellä viime talvena käyttämäni harmaan torkkupeiton pois.

   Poista
 3. Ihanan kutsuva peitto. Juuri nyt kaipaisin kovasti tuollaista lämmittäjää! (hrrrr... ulkona on kaunista mutta kovin kylmää!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt alkaa olla lämpimille peitoille jo todella tarvetta!

   Poista
 4. Mulla on toi sama torkku! Ja se on ollut kyllä joka euron arvoinen <3 Ainoa miinus siitä, että sitä ei voi pestä... Ollut vähän turhan monta läheltä piti tilannetta kahvikupin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on ihana! Vielä en ole hirveästi ehtinyt käyttää, mutta asiaan tullee muutos pian :) Kai tätä vähän voi vedellä kostuttaa jos jotain kaatuu, mutta toivotaan että ei kaadu :)

   Poista
 5. Ai että näyttää pehmoiselta ja lämpöiseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sitä se onkin, testissä ollut nyt parina iltana.

   Poista

Kiitos kommentistasi!