lauantai 14. syyskuuta 2013

Kampaajalla

Minulla on Cityshoppari-kortti ja kekkasimme yhdessä ystäväni kanssa hyödyntää Hairstoren tarjoaman edun: Tule kaverin kanssa, toinen palvelu veloituksetta. Täytyy sanoa, että raidoitukselle ei paljon jäänyt hintaa, olisipa kampaajalla käyminen aina yhtä edullista!

Ehdimme vaihtaa kuulumisia kampaamon tuolissa kahvin ja teen hörppimisen lomassa. Mikäpä sen parempaa terapiaa kuin rupattelu ystävän kanssa. Suunnittelimme ystäväni tulevaa matkaa ja analysoimme muun muassa reissugarderoobin kasaamista. Huolestuneisuutta aiheutti lähinnä rouvan oman vaatevaraston mukaan mahtuminen, yksi laukku kun täyttyy lähes yksinomaan mukana matkustavan neiti 5 kk:n ruokatarvikkeista, hih!Sain vihdoin aikaiseksi siirtää jo alkukesästä ostamani Lindexin bleiserin nappeja ja jakku pääsi käyttöön. Kaipa sitä ehtii vielä muutaman kerran pitää ennen kuin säät kylmenevät. Kampaamon nurkassa nökötti yllätyksekseni trendikäs Hayn Loop -naulakko.

Kipsuttelin kampaajalle Miamista ostamissani Tory Burchin Eddie -ballerinoissa, jotka ovat tosi mukavat jalassa. Monien suosikit Revat eivät sopineet minulle ollenkaan kun niitä kokeilin. Mukana oli myös Alviero Martinin karttakuvioinen laukku, joka on lahja mieheltäni muutaman vuoden takaa. Karttalaukku imaisee sisäänsä yllättävän paljon tavaraa ja on sen puolesta varsin monikäyttöinen.

Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!