maanantai 30. syyskuuta 2013

Keittiön kaapeilla

Napsin hetken mielijohteesta muutaman kuvan keittiön kaappiemme sisällöstä. En tiedä kuinka mielenkiintoinen tällainen postaus on, mutta menköön nyt kun kaapit näyttivät niin kivoilta pienen järjestelyn jäljiltä. Meillä suurimman kaappitilan haukkaavat astiat, joten varsinaisille ruokatarvikkeille ei jää tilaa kuin kahden kaapin verran. Ihan hyvin ollaan tällä määrällä kyllä pärjätty.

Olen ottanut jokin aika sitten ruokavaliooni kookosöljyn, jota käytän muun muassa paistamiseen sekä erilaisten smoothiejuomien joukossa. Tykkään kovasti!Teetä kuluu joka päivä useamman kupillisen verran.

Laittelin viime talvena suurimman osan kuivamuonista näihin Ikean muovipurkkeihin, jotka olen jo kertaalleen joutunut uusimaan. Ja ei, vika ei ollut Ikean vaan Dymon! Olin kirjoittanut kaikkiin purkkeihin nätisti mitä ne sisältävät, mutta kun halusinkin vaihtaa johonkin purkkiin toisen ruoka-aineen, ei Dymotarra suostunut enää irtoamaan. Tai no irtosihan se osittain, mutta varsin epäsiististi. Sitähän kaltaiseni perfektionisti ei voinut sietää. Eli vaihtoon menivät kaikki purnukat.


Onko teillä keittiön kaapit järjestyksessä vai tuppaavatko tavarat olemaan siellä hujan hajan? Itse joudun aina välillä tekemään pienen ryhtiliikkeen, mutta yleisesti ottaen yritän pitää kaikki paikoillaan.


4 kommenttia:

 1. Tällaiset postaukset antavat aina jonkin verran inspiraatiota, joten tee jatkossakin. :) Omat kaapit on toistaiseksi pysyneet ihan järjestyksessä. Välillä voi joku tavara mennä vähän huti, mut ainahan jossain vaiheessa sen voi sitten korjata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva juttu! Itsekin nautin siististi järjesteltyjen paikkojen katselusta.

   Poista
 2. Tulisipa meille joku kaappien järjestelijä aina välillä tekemään suursiivouksen :) Omat kaappini eivät aivan yllä samalle tasolle siisteydessä sun kaappien kanssa, hih :) vaikka pikkutarkka neitsyt olenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kaapit meinaavat täälläkin räjähtää, mutta sitten iskee taas siivouspuuska.

   Poista

Kiitos kommentistasi!