perjantai 6. syyskuuta 2013

Meikkilaukut valmiina matkaan


Minulle on tärkeää, että kaikki meikki- ja kosmetiikkalaukut ovat samaa sarjaa lähtiessäni reisuun. Kiinan matka on sen verran lyhyt, että selviän kahdella pussukalla, josta toisessa kulkevat meikit ja toisessa muu kosmetiikka. Pidemmillä matkoilla mukana on yleensä vielä kolmaskin pussi ja joskus jopa neljäs. Yleensä silloin täytteenä on täysikokoisia hiustenhoitotuotteita sekä aurinkorasvoja ja matkakin on pidempi.Olen yrittänyt opetella pakkaamaan mahdollisimman kevyesti kosmetiikan osalta, jottei laukulle kertyisi turhaa painoa. Pakkaan yleensä kosmetiikat pieniin matkapurkkeihin sekä -pulloihin ja nykyään minulla onkin aika hyvä näppituntuma siitä, kuinka paljon mitäkin tuotetta tulee pakata mukaan minkäkin pituiselle reissulle.


Yksi suosikkituotteistani matkoilla ovat kasvojenpuhdistusliinat, joiden ansiosta säästyn pakkaamasta taas yhden täynnä nestettä olevan purtilon. Liinat puhdistavat meikin tehokkaasti ja virkistävät pitkän päivän jälkeen. Lisäksi lyhyemmille matkoille otan usein mukaan näytepusseja, esimerkiksi tällä reissulla mukana on silmänympärysvoidetta ja kosteuttava naamio, jonka ajattelin käyttää määränpäässä pitkän lennon jälkeen. Millaisia niksejä teillä on matkojen varalle?

11 kommenttia:

 1. mistä olet noin kauniit kosmetiikkalaukut löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Täältä olen tilannut:
   http://www.coverbrands.no/merker/lulu-s

   Poista
 2. Oijoi, kauneimmat meikkilaukut ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Cherry :) Olen kyllä tykännyt niistä tosi paljon.

   Poista
 3. Kauniita laukkuja :) !! Yritin myös tilata tuolta coverbrands sivustolta, mutta eivät taida toimittaa Suomeen? Saitko itse tilattua sieltä Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä sain Coverbrandsilta tilattua. Ostoskoriin pitää vain lisätä tämä Euroopan kuljetusmaksu: http://www.coverbrands.no/merker/frakt-europa/
   Muistathan, että kun tilaat EU:n ulkopuolelta, tulee tullit päälle :)

   Poista
 4. Kiitos :) !! Vaivaan vielä vähän. Eli tuohon tulee siis päälle vielä tullimaksu. Pitääkä se maksaa etukäteen? Vai kuinka pitäisi toimia? Olen ensi kertaa tilaamassa EU:n ulkopuolelta :) .

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) !! Vaivaan vielä vähän. En ole ennen tilannut EU:n ulkopuolelta. Kuinkahan nuo tullimaksut menee? Pitääkö jotain maksaa etukäteen ja onkohan tullimaksu korkea. Tuleeko tullimaksun ja kuljetusmaksun päälle vielä jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en muista enää paljonko tullimaksu oli, se kuitenkin riippuu tilauksen arvosta. Joitakin kymppejä muistaakseni maksoin. Kun paketti on tullut postiin sieltä tulee ilmoitus, jossa neuvotaan tullaamisessa. Tullaamisen voi tehdä itse netisssä (saattaa olla hieman hankalaa ainakin ensimmäisellä kerralla) tai sitten ns. huolintatoimeksiannon voi tehdä Itellalle ilmoituksessa mainittuun meiliosoitteeseen. Huolintatoimeksianto maksaa noin 25e. Käytännössä se tarkoittaa vain sitä, että lähetät heille sähköpostilla Coverbrandsilta saamasi tilausvahvistuksen, josta käy ilmi tuotteista maksamasi summa (tullimaksu määräytyy sen perusteella.). Myös henkilötunnus tulee liittää mukaan. Itellalle voi kyllä sitten soittaa ilmoituksen tultua, jos tulee jotakin kysyttävää tullauksesta :)

   Poista
 6. Kiitos kun vastailit :) . Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!