lauantai 7. syyskuuta 2013

Nihao!Täällä ollaan taas pienen tauon jälkeen! Pääsin vasta nyt julkaisemaan kommenttinne, sillä Kiinassa nettisensuurin vuoksi ei ole asiaa sen paremmin bloggeriin kuin Facebookiinkaan. Vastailen siis kommentteihinne tässä tämän illan aikana, pahoittelut poikkeuksellisen pitkästä viiveestä :) Pekingin matka oli antoisa, muutamaan päivään mahtui ihan riittävästi meininkiä. Säästän teidän järjettömältä kuvapläjäykseltä, mutta joitakin kivoimpia juttuja tulen varmasti vilauttamaan.

Ihanaa lauantain jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kyllä oli oikein onnistunut! Matkailu avartaa, joten taas uutta kokemusta rikkaampana :)

   Poista
 2. Hei, löysin ihanaan blogiisi vasta nyt. Meidän kiinan matkasta on aikaa yli 5 vuotta. Kävimme Guangzhoussa ja matka oli hyvässä mielessä täysi kulttuurishokki. Tuolla ei puhuttu Kiinaan oikein ollenkaan ja välillä joutui kyllä improvisoimaan aika paljon. Peking olisi haaveissa, mutta Karibia voitti tänä vuonna.

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :) Kiina on tosiaan aivan oma maailmansa, sen sai kyllä huomata. Täytyykin tulla kurkkimaan sinun blogiisi, kiva että jätit viestiä :)

   Poista
 3. Hei , mieluusti kuulisin Peking vinkkisi , mitä kannattaa ostaa ja teitkö itse super löytöjä :) tarkoitus matkustaa kiinaan joulun tienoilla.Tuoreet vinkit tervetulleita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! No sepäs sattui, kyllä on tulossa Pekingin vinkkejä ja ostospostaus vielä erikseen :) Nyrkkisääntönä voisin sanoa, että ainakin silkkiä, cashmerea ja helmiä kannattaa hankkia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!