sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Nude syysasuAiemmasta Style Inspiration -postauksesta innostuneena kasasin yhden ihanan asukokonaisuuden näytille. Tässä yhdistyvät naisellisuus korkkareiden ja korujen muodossa sekä toisaalta pehmeys ja mukavuus, joita taas edustavat muhkea neule, rento pipo sekä lämmittävä huivi. Huomaa pieni rusetti Moschinon laukun yläreunassa! Aivan syötävän söpö <3 Rusetti-innostukseni senkun jatkaa kasvamistaan.


Omasta kaapissani ei vielä olekaan beigejä housuja, jotka kyllä kovasti tekisi mieli hankkia; ne kun taipuvat moneen. Rannerenkaat voisin korvata kätköissäni olevilla helmikoruilla ja kaulaan kietaista Guccin huivin. Kengiksi kelpuuttaisin Ted Bakerin luottokorkkarini ja neuleen virkaa saisi toimittaa Onlyn luonnonvalkoinen versio. Pipoja en ole ihan vielä ehtinyt/viitsinyt kaivaa esille.Mutta näillä pääsee jo alkuun syysasun kokoamisessa, vai mitä?

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisen kokonaisuuden olet kasannut :) Beiget housut ovat aivan mahtavat ja taipuvat niin moneksi. Väriltään se on minun mielestäni vaatteissa jotenkin arkista juhlavampi. Minä aina mustaan pukeutuva repäisin myös jokin aika sitten ja ostin beiget housut ja en ole kyllä katunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosiaan aukko tuossa kohtaa vaatekaapissa. Täytyykin laittaa beigejen housujen metsästys käyntiin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!