maanantai 2. syyskuuta 2013

Se on menoa nyt

Kun tämä postaus tulee ulos istun jo koneessa matkalla kohti Pekingiä. Lento lähtee alkuillasta ja on perillä seuraavana aamuna Kiinan aikaa. Onneksi koneessa istuttavia tunteja ei ole kuin 8. Tuoreessa muistissa on parin vuoden takainen Singaporen 12,5 tuntinen lento... Se alkoi olla jo tuskaa, huoh.

Alviero Martinin karttalaukku toimittaa tällä kertaa käsimatkatavaran virkaa. Pakkaan aina käsimatkatavaroihin lämpimän huivin, jota voi tarvittaessa käyttää peittonakin. Mukana ovat myös pörröiset sukat, jotka vedän jalkaan koneessa heti potkaistuani kengät edessä olevan penkin alle. (Sukat puuttuvat nyt kuvista.) Minulla on lisäksi traditio, että ennen lentoa käyn ostamassa kentän R-kioskilta ison kasan lehtiä, joihin on mukava uppoutua yläilmoissa. Itse en kuulu niihin onnekkaisiin, jotka pystyvät nukkumaan koneessa, joten viihdykettä pitää olla riittämiin ja usein lataankin lisäksi iPadille pari mielekästä leffaa. Eiköhän aika kulu nopeasti tälläkin kertaa. Laukkuuni pujahtaa myös hauska Riviera Maisonin hopeinen kansio, johon voi printtailla vaikkapa hotellivaraukset ja ostoslistat. Kutsun tätä matkanjohtajan kansioksi :) Mitä te pakkaatte käsimatkatavaroihin?

Oikein mukavaa viikkoa!
 

6 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa :)

  Itselläni käsitavaroissa kirja, lehtiä, Ipad, kuulokkeet, puhelin, villasukat, limu, karkkia, huivi, passi, muut lippulappuset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matka meni hyvin :) Pääsin tosiaan vasta nyt kommentteihin käsiksi. Käsimatkatavaroihin tulee tosiaan pakattua jos jonkinmoista tavaraa, harvoin kuitenkaan mitään turhaa. Karkkivarasto on hyvä olla :)

   Poista
 2. Voi miten söpöjä pakkailuja !!! M

  VastaaPoista
 3. Vai matkanjohtajan kansio... pitäisköhän hankkia sellainen ihan jo ammatinkin puolesta? :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!