torstai 26. syyskuuta 2013

Söpöläiset

Nyt on aika paljastaa mitä salaperäisessä punaisessa laatikossa oikein onkaan. Yksi pieni unelma töteutui ja uskon, että tästä riittää iloa pitkään :)

Olen aivan uusien flip flopieni lumoissa! Varmaan hullua näin syksyä vasten intoilla varvastossuista, mutta katsokaa nyt näitä! Olen säästänyt näitä varten jo jonkin aikaa ja nyt oli mahdollisuus ne viimein ostaa, olkoonkin vuodenaika mikä tahansa. Sitä paitsi, meillä on ensi viikolla tulossa mieheni triathlon-harrastuksen vuoksi pieni loma Barcelonaan, joten toivon mukaan säät sallivat uutukaisteni käytön. Ja vaikka ei sallisikaan, niin minähän käytän näitä!


Olenkin jo aiemmin kertonut blogissa, että poden parhaillaan pahimman luokan rusettikuumetta. En tiedä vielä ruokkiiko tämä hankinta sitä entisestään, todennäköisesti :) Mutta ehkä tuo myös pientä helpotusta kun saa näitä ihastella. Näissä kuvissa tossukoiden sävystä tulee jostain syystä mieleeni suklaapehmis, nam!Laatikko ja sen sisältö oli pakattu kauniisti ja mukana tuli vielä kiva kenkäpussikin, jonne tossut on kätevä sujauttaa matkalaukkua pakatessa. Tällaiset pienet asiat, jotka eivät loppujen lopuksi paljon vaadi, tekevät ostokokemukseen sen viimeisen silauksen. Onhan paljon kivempi pakata kengät merkin omaan pussukkaan kuin Alepan muovikassiin, vai mitä sanotte?

16 kommenttia:

 1. Nuo on niin kauniit. Itse haaveilen samoista myös, mutta eri värissä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä hankinta! Nuo ovat upeat ja niistä on varmasti iloa pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvältä hankinnalta ainakin nyt tuntuu, en voisi olla tyytyväisempi :)

   Poista
 3. Ihanat, ja ihan täydellinen väri :) Itselläni on V by Valentinon rusettikumisaappaat, ja hyvin ovat palvelleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aika ihanat ♥ Rusettikumpparit olisi ihan unelmat :) Multa puuttuukin ns. kaupunkikumpparit, pinkeissä pihaversioissa ei oikein kehtaa ihmisten ilmoille lähteä ;)

   Poista
 4. Vauu ihanat<3 Vähän mietinkin että mahtaakohan nää löytyä kenkälaatikosta ;) Hyvän ostoksen teit!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Sanos muuta :) En malta odottaa, että pääsen näillä tepastelemaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!