torstai 19. syyskuuta 2013

Style inspirationKuvat pinterest.com

Kuka sanoo, että syksyllä pitäisi pukeutua tummaan? Omasta vaatekaapistani ei kovin paljon
mustaa löydy, sillä viime kesänä tein päätöksen, etten koko kesänä käytä mustaa. Kuinkas sitten kävikään: Vieroittauduin mustasta niin totaalisesti, että nyt se tuntuu jopa epämukavalta väriltä varsinkin yläosissa.

Sen sijaan harmaasta en luovu, ja vaalean harmaa onkin yksi lempiväreistäni. Nude/beige on hyvä valinta vuodenaikaan kuin vuodenaikaan, joskaan ehkä syksyn rapaisimmilla keleillä se ei ole kaikkein käytännöllisin väri esim. housuissa. Kokomustaa univormua kuitenkin yritän välttää, joten syksyllä todennäköisimmin päälle valikoituvat farkut tai tummat housut yhdistettynä vaaleaan yläosaan. Ja jos jollakulla on menossa tupsuvillitys sisustuksesssa niin minulla on rusettuvillitys pukeutumisessa!

Minkälaista muotia sinun syksyssäsi tulee näkymään? Iskeekö musta vai yhdisteletkö tummia sävyjä pehmeämpiin vaaleisiin?

4 kommenttia:

 1. Todella upeita asuja ja asusteita, rusetit etenkin ovat mieleeni ja nuo värit miellyttävät minuakin, vaikka pukeudunkin nykyisin mustavlkoiseen :)Vaaleasta kasmirvillaisesta takista tosin haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku noissa ruseteissa vaan viehättää :) Ehkä pitää joulukuuseenkin saada niitä tänä vuonna! Kasmir on kyllä ihana materiaali, mutta niissäkin on todella paljon eroa; toiset nukkaantuvat alta aikayksikön mutta eivät kaikki. Takeissa varmaan yleensä paremmat matskut.

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia! Itse pukeudun kyllä usein mustaan syksyllä, tummiin sävyihin, farkkuun, armeijan vihreään, vaaleanpunaiseen, harmaaseen ja nutriaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kuvia on kyllä ihana katsella :) Tummat sävyt kieltämättä meinaavat vallata monien vaatekaapit syksyn tullen, mutta on kiva kun joukossa on edes vähän jotain värejä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!