maanantai 30. syyskuuta 2013

Syksy

Syysaiheisia postauksia tulee nyt joka tuutista, mutta koittakaa kestää :) Tein pientä "inventaariota" siitä, miten tämä vuodenaika näkyy meillä kotona. Kovin suurten asioiden sijaan pieniä on sitäkin enemmän.

Kynttilät on kaivettu varastoista ja vielä pitäisi pientä täydennystä tehdä. Suosikkini tällä hetkellä on Joik:n vaniljantuoksuinen kynttilä. Näitä pitää olla aina reservissä.

Olen ottanut esille jo osan villaneuleistani. Benettonin neuletakeissa on kivana yksityiskohtana helminapit, jotka ovat mielestäni ihanat. HM:n cashmere-neulepaidat olivat suosikkejani viime talvena, toivottavasti niitä tulisi valikoimiin myös tänä vuonna..

Aamutohvelit odottavat käyttöönottoa. Meillä on kyllä lattialämmitys, mutta näillä pehmeillä toffeleilla on ihana viipottaa pitkin taloa.

En oikein ole nilkkuri-ihmisiä, mutta kaipa nämä voidaan sellaisiksi lukea? Vartta on kyllä vähän enemmän kuin nilkkaan asti, mutta saappaatkaan ne eivät ole.  No, syyskengät joka tapauksessa on otettu käyttöön.

Ulos ovesta lähtiessä on pakko muistaa myös huivi. Vielä pärjää aika ohuilla versioilla, niitä villaisia ehtii kyllä sitten pitämään kyllästymiseen asti kunhan ilmat vielä viilenevät.

Huomaan kaipaavani sisäistä lämmikettä enenevässä määrin.  Päivän aikana kuluu monta kuppia teetä. Ihan vielä ei ole glögiaika.

Aikaa kuluu enemmän koneen ja lehtien ääressä kuin kesällä.

Pellavaiset tyynynpäälliset saattavat pujahtaa varastoon odottamaan ensi kesää, jos vain löydän sopivat talvisemmat päälliset. Vielä en ole varsinaista metsästystä edes käynnistänyt.Katalogit ja lehdet ovat täynnä syysvaatteita. Näitä on kiva lueskella ihan vain inspiraatiomielessäkin. Olen päättänyt, että kiinnitän jatkossa enemmän huomiota ostokäyttäytymiseeni ja yritän hyödyntää jo olemassa olevia vaatteita niin pitkälle kuin mahdollista.

2 kommenttia:

  1. Ihanat valkoiset tossut ja kauniita neuleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tossut ovat ihan tuliterät, mutta pääsevät käyttöön ihan pian. Villaneuleetkin vielä odottelevat hieman kylmempiä säitä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!