tiistai 17. syyskuuta 2013

Syksyn MUST HAVE: Voluspa-tuoksukynttiläOlen aivan ihastunut Voluspan tuoksukynttilöihin ja tekisi kovasti mieli tilata jokin ihanan tuoksuinen tuikkunen kotiin. Miltä kuulostaisi aprikoosi-liljankukka, greippi-sitruuna ripauksella mustaherukkaa ja ruusua, raakasokeri-gardenia-kookosmaito tai sitruunaverbena-päärynä? Voit kurkistella valikoimaa TÄÄLTÄ*. Jopa minä kelpuutan nämä tuoksukynttilät, sillä ne on valmistettu kookosvahasta, joka on erittäin puhdas raaka-aine. Paloaika vaihtelee kynttilän koon mukaan 15 tunnista jopa 120 tuntiin! Kynttilät ovat toinen toistaan kauniimpia ja kannellisen versionhan voisi ottaa vaikka mukaan matkalle! Valinnanvaikeus taitaa iskeä, mutta kyllä näistä jokin on ostoskoriin klikattava. Millaisista tuoksuista te tykkäätte kotona?

2 kommenttia:

  1. Voluspa:t ovat ihania, minunkin tekisi mieli ostaa vaikka mitä tuoksuja. Taas vaan harmittaa tämä Eu hintataso, kun täällä isompi versio maksaa 50 euroa ja amerikassa 25 dollaria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnat eivät kyllä ole kaikkein edullisimmasta päästä. Tuo minkä minä haluaisin maksaa 36 euroa, ehkä sen jossakin vaiheessa raaskin ostaa. Mutta sitten en raaski polttaa, hih ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!