tiistai 24. syyskuuta 2013

Tyynyjä ja tuoksukynttilöitä
Tyynyt ja kynttilät kuuluvat syksyyn eikö niin? Nyt tekisi mieli vähän täydentää kokoelmia parilla tarkoin harkitulla yksilöllä. Olen todellinen tuoksukynttiläfriikki, mutta pyrin ostamaan aina kun mahdollista sellaisia kynttilöitä, jotka on tehty kasvivahoista ja joissa on käytetty luonnollisia tuoksuja keinotekoisten sijaan. Jokin aiemmassa Syksyn must have -postauksessa näkynyt Voluspan* kynttilä on ainakin pakko hankkia. Tine K:n kynttilöitä olen myös yrittänyt tutkailla, mutten ole vielä täysin päässyt selvyyteen niissä käytetyistä aineososista. Mitä tuikkukippoihin tulee, päätin pyhästi viime kirppiskeikan yhteydessä pysytellä niistä erossa. Tarkemmin sanottuna määräsin itselleni totaalisen ostokiellon. Mutta minkäs teet kun nuo Tine K:n ihanat kipposet houkuttelevat niin kovasti! Vai tyytyisinkö vain jo olemassa oleviin Kivi-tuikkuihin?
Hankkiuduin kirpparilla eroon myös läjästä sisustustyynyjä, joita en kokenut enää omikseni. Nyt houkuttaisi Day Homen tekstityyny. Meillä ei ole tainnut ikinä olla pitkulaista tyynyä, joten ne näyttävät jänniltä. Myös yllä oleva HM Homen ihana röyhelöreunainen pellavatyyny voisi olla hyvä vaihtoehto. En tiedä olisiko tekstityyny minulle hieman liian rohkea (hui), vaikka toisaalta tekisi kovasti mieli repäistä ja hankkia jotain itselle epätyypillistä. Taannoin pohdiskelin tekstitaulujen hankkimista, mutten ole päässyt asiassa eteenpäin kun en ole varma... Mitä sanotte, olisiko meillä paikka tekstityynylle?

8 kommenttia:

 1. Kaikki tekstityynyt ei ole kivoja, mutta juuri noista tykkään. :) Kokeile vaan rohkeasti! Itse tykkään pitkulaisista tyynyistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin pitäisi uskaltaa :) Joku noissa pitkulaisissa nyt vetää erityisesti puoleensa.

   Poista
 2. Missä noita Day home tyynyjä myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Sisustuksen Koodista ja Nougat:sta on saanut. Joskus katselin myös jostakin eurooppalaisesta nettikaupasta, mutta nyt en enää löydä sitä, höh!

   Poista
  2. Sisustuksen koodi ei myy niitä enää... kyselin joskus vuosi sitten sieltä Day homen tyynyjä. Eikä Nougatin verkkokaupassakaan ole...

   Poista
  3. No joo tein samat havainnot...hitsi, taidan olla aika pahasti myöhäisherännäinen tässä asiassa, sniif.

   Poista
 3. Haluaisin nuo tinek kynttiläkipot myös <3 ihanat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!