keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vanha koti

Kaivelin arkistoja ja olihan siellä kuvia vanhasta asunnostamme, johon viittasin aiemmassa Suosikkisuunnittelija-postauksessa. Tässä siis kurkistus tehokaksioomme.

Tyyli oli huomattavasti romanttisempi kuin nykyisessä kodissamme ja värimaailma pitkälti valkoisen ja beigen yhdistelmää, mikä taas ei nykyiseen kotiimme istunut parhaalla mahdollisella tavalla muun muassa laattavalintojen vuoksi. Vanhan kotimme sisustuksessa seikkailivat myös niin kullan kuin hopeankin sävyt sulassa sovussa. Kulta on sittemmin jäänyt pois sisustuksestamme lähes kokonaan, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos se vaikka tekisi yllättävän comebackin esimerkiksi jonkin tarkoin valitun yksittäisen esineen muodossa.Sohva vaihtoi väriä fiiliksen mukaan valkoisesta beigeksi ja taas takaisin. Ektorp-sohva palevlinkin monta vuotta moitteettomasti ja vasta tänä vuonna ostimme uuden sohvan. Sekin hankinta tehtiin vain ulkonäköseikkojen vuoksi. Onneksi saimme Ektorpin myytyä ja se jatkaa vielä elämäänsä toisessa kodissa. Silkkiverhot matkasivat mukana kun muutimme noin 2,5 vuotta sitten nykyiseen kotiimme, mutta moni muu juttu vaihtui tyylillisesti modernimpaan suuntaan.


Asuntoon kuului myös pieni piha, jonka mahdollisti sijainti kerrostalon alimmassa kerroksessa. Pöytäryhmä jäi kivasti suojaan ylemmän asunnon parvekkeen alle. Muistan vieläkin elävästi, kuinka kaivoimme edellisten asukkaiden lähes keskelle pihaa istuttaman Rodon pois. Johan hävisivät pörriäiset ja pihalla sai istua rauhassa. Rodo-rakkauteni ei kukoista sattuneesta syystä tänäkään päivänä :)

14 kommenttia:

 1. Niin kaunis ja tunnelmallinen koti tämäkin.:) Tupsuja! <3 Mutta tykkään silti enemmän nykyisestä kodistanne ja tyylistänne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama vuosi sitten elimme tosiaan aikamoista tupsujen kulta-aikaa :) Itsekin viihdyn paremmin nykyisessä :)

   Poista
 2. Aivan ihanalta on teidän vanhassakin kodissa näyttänyt, vaikka enemmän kyllä tykkään teidän nykyisestä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama homma, on vähän mieli ja tyyli muuttunut :)

   Poista
 3. Teillä on tosiaan muuttunut koko sisustus! Nykyinen moderni ja ylellinen tyyli sopii sinulle kyllä paremmin =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se oli sitä aikaa se ja nyt on uudet jutskat :) Koko ajan modernimpaan suuntaan, vaikkakin ripaus ylellisyyttä (huom. ei romanttisutta, heh) pitää olla!

   Poista
 4. Todella kaunis teidän vanha koti ollut :)) Wauu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika eri tyylinen kuin nykyinen, mutta täytyy olla onnellinen kun on saanut vähän vaihtaa :)

   Poista
 5. Kaunista on teillä ollut aiemminkin; valoisaa ja avaraa, vanhan makkarin tyyli on melkeinpä ylellisempi kuin nykyisessä, jotenkin tulee sellainen todellinen master bed room - fiilis, vaikkakin tykkään tosi paljon nykyisestä makuuhuoneestannekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha makkarimme oli tosiaan isompi kuin nykyinen ja kuvissa jostain syystä sänkykin näyttää muhkeammalta, vaikka se on ihan sama sänky kuin nykyisin :) Usein harmittelenkin nykyistä pientä makkariamme.

   Poista
  2. voi kun mua nyt harmittaa, valitsinko sanani huonosti, en tahtonut moittia nykyistä kaunista makuuhuonettasi!!! Eikä makkarinne näytä yhtään pieneltä :) Aurinkoa iltaasi!

   Poista
  3. Et ollenkaan, ymmärsin kyllä mitä tarkotit :) Mutta ihan fakta on, että nykyinen makkari ON pienempi :) Oikein kivaa iltaa sinnekin!

   Poista
 6. Onpa todella kaunista teillä ollut. Itsellä kauhea sisustuspalo. Olemmet asunet talossamme jo kaksi vuotta. Kaikki vielä kesken. Lottovoittoa odotellessa... :D

  ps.Jos mun kommentit ei näy, löydät ne roskiksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Mullakin on koko ajan tunne, että tekee mieli sisustaa. Onneksi jotain sentään voi tehdä siirtelemällä vähän tavaroita, ettei aina tarvitse ostaa uutta. Vaikkakin mulla on mielessä taas jo pari pientä remppaprojektia, mutta tiedän ettei mies niihin oikein suostu...itse kun en osaa kaikkea toteuttaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!