maanantai 14. lokakuuta 2013

Barcelonan ostokset osa 1.

Jaoin ostospostaukset kahteen osaan, jottei tästä tulisi ihan älyttömän pitkä. En kyllä ostellut mitenkään tolkuttomasti, mutta zoomailin sen verran monesta kulmasta ostoksia, että kuvia tuli aika paljon.


Burberryn liikkeestä mukaan tarttui parikin laatikkoa; yksi pieni ja yksi vähän isompi. Minulla on ollut kovasti tarvetta uudelle avaimenperälle, sillä vanhasta alkoi nahkaosa pettää. Löysinkin tämän ihanan vaaleanpunaisen söpöläisen kultaisilla yksityiskohdilla ja ajattelin heti, että siinä se nyt on! Onnistuin saamaan viimeisen kappaleen.

Ja sitten siihen vähän isompaan laatikkoon. Tämä hankinta ei kyllä käy järkeen sen kanssa, mitä kirjoitin aiemmassa Uudet saappaat -postauksessa, mutta en yksinkertaisesti voinut jättää tätä paria kauppaan, sillä se sattui olemaan juuri omaa kokoani.


Katselin oikeastaan kumisaapashyllyä, mutta sovittaessani niitä totesin etteivät ne tuntuneet jalassa mukavilta, vaan jotenkin kovin painavilta ja varsikin oli aika tiukka. Katseeni siis lähti harhailemaan ja bongasi nämä wedge-sandaalit. Hankinta on ajaton ja tyylikäs, ainakin minun mielestäni. Näillä kelpaa tepastella ensi kesänä! Kunhan vaan ballerinoiltani maltan...

7 kommenttia:

 1. Upeat ostokset! Blogissani odottaisi pieni haaste. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi nytkö ne joulujutut alkavat vallata palstatilaa ;) Olen vähän yrittänyt himmailla aiheen kanssa, mutta varmasti toteutan haasteen jossakin vaiheessa!

   Poista
  2. Meitä hätähousuja on muutama! ;D Mutta eihän tuolla kiirettä.

   Poista
 2. Ihanat! Varmasti kiva reissu muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, reissu oli oikein onnistunut! Vielä olisin voinut jäädä sinne ;)

   Poista
 3. Ottaisin tuon "tupsuluurikan"! mamatschi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!