sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jatketta korulaatikolle

Aiemmin esittelin tässä Korusäilytys -postauksessa Mujin läpinäkyvän laatikoston. Nyt ostin siihen kaksi laatikkoa käsittävän lisäosan, jonka sijoitin jo olemassa olevan laatikoston alle. Mujin laatikostot on suunniteltu siten, että ne voi heposti pinota päällekkäin, joten kokonaisuus näyttää yhtenäiseltä ja on tukeva.

Jouduin ottamaan ruuvarin käteen ja siirtämään yllä yhtä hyllyä (korulaatikostohan sijaitsee vaatehuoneessamme), jotta ylimmän laatikoston kansi mahtuu avautumaan. En ollenkaan jaksaisi nyherrellä tuollaisia juttuja, mutta pakkohan se oli. Laatikon saa kyllä vedettyä uloskin, mutta tykkään kovasti kun kannen saa auki.


Alimmassa laatikossa ei tällä hetkellä ole mitään "sisuksia", eli en ostanut Mujilla myytäviä pehmustettuja lokeroita kuin yhteen laatikkoon. Toiseksi alimmassa laatikossa on mm. strasseilla koristeltu kelloni, jota kyllä käytän aivan liian harvoin, vaikka vaihdatin siihen patteritkin jokin aika sitten. Kello on ostos Italian Rivieralta useamman vuoden takaa.

Laatikoston kanssa samalla hyllyllä on edelleen korulaatikoita sekä paperipusseja, joita en ole raaskinut heittää pois. Mutta sinnehän ne sopivasti mahtuvat :)


2 kommenttia:

  1. Tuo vaikuttaa kyllä kätevältä. Tunnustan, että oma korusäilytysjärjestelmäni on "hieman" retuperällä, vaikka asiakkaita mielelläni muistuttelenkin korujen oikeanlaisesta säilytyksestä. Tämä muji vaikutti kyllä mielenkiintoiselta ja saattaisi sopia omiinkin tarpeisiin. Tuo että korulipasta voi kasvattaa tarpeen mukaan olisi oikein tervetullut ominaisuus. Pitääpäs laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muji on kyllä tosi kätevä, voin suositella! Nettikauppahan toimittaa myös Suomeen, mutta postikulut ovat aika kovat. Kannattaa siis tehdä kimppatilaus kaverin kanssa jos mahdollista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!