maanantai 28. lokakuuta 2013

Lyhty tuli eteiseenHarkitsin vähän aikaa sitten luopumista myös kromisista lyhdyistä, joita minulla on kaksin kappalein. Ne ovat tosin keskenään erilaiset. Siitähän olisi tietenkin seurannut uusien lyhtyjen osto...

Nyt kuitenkin korkeampi lyhdyistä on löytänyt paikkansa eteisen peilin edestä, johon se oikeastaan jäi ihan vahingossa, kun laskin sen kädestäni. Mutta lyhtypä ei näytäkään hassummalta tällä paikalla, joten se saa jäädä siihen. Siinähän se taisi viime talvenakin nököttää.

Lyhdyssä tulee palamaan kynttilä ahkerasti tänä syksynä ja talvena, sen verran mukava tunnelmanluoja se on. Valkoinen kynttilä antaa raikkaan ilmeen.

Toivottavasti myräkkä ei iske tänne kovin pahasti. Mukavaa iltaa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Sehän sopii tuohon ihan täydellisesti! Ja jos ei uskalla kynttilää polttaa, niin valosarja sisään ja aina on tunnelmavaloa eteisessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen se nyt tosiaan jäi, tuleepa siis vähän tunnelmaa eteiseenkin :) Mulla olikin viime talvena just siinä toisessa kromisessa lyhdyssä valosarja, katsotaan mitä kekkaan tänä vuonna. Se oli kyllä aikas kivan näköinen.

   Poista
 2. Kivan näköinen ja hieman eri mallinen mitä monesti näkee :)

  VastaaPoista
 3. Lyhty sopii kivasti tuohon lattialle, hei, oletko maalannut tuonkin peilin valkoiseksi, muistelen että se oli tumma alunperin ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä valkoinen peili on ollut jo jonkin aikaa, esittelin sen aiemmin TÄSSÄ postauksessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!