maanantai 21. lokakuuta 2013

Pihapuuhia

Laitoimme viikonloppuna pihaa talvikuntoon ja haravoimme isot kasat lehtiä pois. Pihakalusteet ja grillin olemme laittaneet varastoon jo pari viikkoa sitten, joten nyt piha on valmis talven tuloon.

Ostimme isoihin ruukkuihin kartiotuijat, jotta ne eivät olisi ihan tyhjillään kesäkukkien jäljiltä. En oikein erityisemmin pidä esim. kanervista, joten jotakin vihreää kasvia lähdimme metsästämään. Olisin ehkä halunnut kaikkein mieluiten katajat, mutta niistä ei oikein löytynyt hinta-laatusuhteeltaan meille sopivia yksilöitä.

Ovikoriste tulee todennäköisesti vaihtumaan havukranssiin jossakin vaiheessa.

Testasin jo valoja, jotka kieputin toiseen tuijaan. Näytti muuten aika kivalle pimeässä illassa! Jotkut kauhistelevat aikaista valojen virittelyä, mutta itse miellän nämä pimeän aikajakson valoiksi, en jouluvaloiksi. Mitäs mieltä siellä ollaan?

14 kommenttia:

 1. Rakastan haravoimista! Eilen just mietin että voiskohan sitä vaan mennä kysymään jonkun omakotitalon omistajalta josko saisi tulla haravoimaan kun ei omaa pihaa ole :D Ja joo, syysvaloina menee loistavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihana! Kuule varmaan olisi hämmästyneitä ihmisiä vastassa, mutta uskon että apu kelpaa :) Ja hyvä, syysvalot on pop!

   Poista
 2. Hei, ihana blogi ja erittäin kaunis koti :) Liityinkin lukijaksi heti :) Meillä jäi lehdet lumen alle, muuta loppuviikosta taitaa taas lämmetä hetkeksi aikaa. Olen ihastellut olohuoneen laista sivupöytää, oletko hankkinut sen mistä. Ei voi kuin ihailla upeaa sisutustyyliäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja tervetuloa mukaan :) Vielä tosiaan ehtii haravoimaan jos vaan huvittaa. Lasinen pöytä on hankittu Zano-nimisestä liikkeestä Vantaalta kolmisen vuotta sitten, heillä on myös nettikauppa ja samantyylistä pöytää löytyy näemmä tälläkin hetkellä:http://www.zano.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&products_id=1148

   Poista
  2. Kiitokset vinkistä, tämä onkin tuttu kauppa. Tilasin sieltä kesällä upeat valaisimet. Ja pahoittelut aikaisemman kommenttini kirjoitusvirheistä :) kiireessä kirjoitettu :)

   Poista
 3. Kivalle näyttää teillä jälleen. Kyllä talvivaloja voi alkaa polttamaan heti kun illat pimenevät ja syksylläkin ne tuovat ihanasti tunnelmaa, upealle näyttää tuo tuijakin valaistuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olen ihan innoissani kun saa jo laitella valoja, täytyy ottaa kaikki hyvä irti tästä pimeästä vuodenajasta, ei sitä muuten jaksa :)

   Poista
 4. Kaamosvalot heti "kehiin" kun illat pimenevät! mamatschi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Virittelyt on käynnissä. Vielä tulee parvekkelle ja toisiin pihatuijiin.

   Poista
 5. Ihanat nuo pimeässä otetut kuvat :)

  VastaaPoista
 6. Kauniin näköistähän se on kun pimeällä valoa. Värikkäät valot kyllä itse luokittelen jouluvaloiksi, mutta en tuollaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa pitää olla pimeissä illoissa :) Näitä voi pitää pitkälle ensi vuoden puolellekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!