torstai 31. lokakuuta 2013

ServettirenkaatHuomaan hypisteleväni sisustusliikkeissä aika usein servettirenkaita - näin kävi myös Zara Homen liikkeessä Barcelonan matkallamme. Siitä huolimatta en niitä ostele, sillä niitä ei  tule juurikaan käytettyä. Miksi, siihen en osaa vastata. Ehkä katamme pöydän liian harvoin "hienosti"? Toisaalta, olen kyllä sitä mieltä muidenkin tavaroiden suhteen, että niitä on turha pitää kaapissa pölyttymässä odottamassa jotakin erityistä juhlahetkeä, joka tulee ehkä kerran kaksi vuodessa. Sen sijaan niillä pitäisi tuoda arkeen sitä pientä luksusta ja näin ne tuottaisivat paljon enemmän iloa.

Omistan tasan yhdet servettirenkaat ja ne ovat nämä timanttisormusten näköiset hauskat yksilöt. Olen aiemminkin valitellut, että minulta uupuu pellavaiset lautasliinat ja luulenkin, että niiden kanssa tykkäisin käyttää näitä enemmän kuin tavallisten paperiservettien. Lautasliinat saisivat mieluusti olla vaikka ihan pellavan värisetkin, valkoiset kun ovat aina niin arat. Täytyy siis pitää ne ostoslistalla.

Nyt otan kyllä oikein projektiksi käyttää näitä servettirenkaita enemmän! Mieleeni jäi kutkuttelemaan eräät Zara Homessa näkemäni renkaat, jotka olisivat sopineet täydellisesti Pentikin Verdi -kynttilänjalkojen seuraksi, mutta jätin ne kuitenkin vielä kauppaan...


4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo! Mutta ei liinoja ostoslistalle vaan toivelistalle.....joulu tulla jolkottaa! Nimim. "hypistelty on".

  VastaaPoista
 2. Oi upeat! :) Meiltä puuttuu servettirenkaat kokonaan, mutta epäilen myös että tulisiko niitä ikinä käytettyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä ovat kyllä tietyllä tavalla aikamoisia turhakkeita, jos ei ole tapana kattaa hienosti joka viikko. Täytyy petrata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!