lauantai 26. lokakuuta 2013

Siivouksen jälkitunnelmissa

Meistä kumpikaan ei ikävä kyllä nauti siivoamisesta, vaan se on varsinaista pakkopullaa. Kadehdin hieman ihmisiä, joiden mielestä se on terapeuttista puuhaa! Rakastan puhdasta ja siistiä kotia, mutta imurin varteen ja pölyrättiin tarttuminen on vain vastenmielistä. Olen yrittänyt ostaa kivempiä siivoustarvikkeita ja -aineita, mikä auttaa ehkä hieman, muttei silti tee siivoamisesta mieluisaa puuhaa. Siksipä siivouksen jälkeinen olotila onkin mitä mahtavin kun tietää, että nyt se on pois alta taas vähäksi aikaa.

Laitoin pitkästä aikaa tuoksulyhdyn palamaan, valitsin tällä kertaa piristävän greipin tuoksuisen eteerisen öljyn. On kivaa kun tuoksu leijailee siivottuun kotiin. Rentouduin hetken sohvalla torkkupeiton alla ja laitoin pyörimään Beverly Hillsin täydelliset naiset. Tässä jos missä rentoutuu!

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös vihataan siivousta ja sen vuoksi kämppä on harvoin esittelykelpoinen..miten ihmeessä kaksi aikuista ihmistä saakin paikat niin sekaisin, kysyn mä ;) Tuo siivouksen jälkeinen euforinen olotila on totta, voi sitä autuutta kun asunto on juurikin sen pienen hetken siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenhän saisi itsensä motivoitua siivoamaan?! Täällä pysyy vielä joten kuten tavarat järjestyksessä, mutta se pölyjen pyyhkiminen ja imurointi ei sitten huvitakaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!