tiistai 22. lokakuuta 2013

TalvitamineissaKävin tänään kampaajalla ja sääthän eivät enää ole sieltä lämpimimmästä päästä, joten piti kaivaa kunnon talvitakki esiin kävelymatkalle lämmittämään. Espritin untuvatakki* oli oiva ostos, vaikka aluksi mietin viitsinkö hankkia valkoista takkia. Oli se niin kaunis, että päätin kuitenkin ostaa sen.
 
Pipokin oli päässä ja tarpeeseen tuli, tuuli kun voi olla sen verran pureva. Jalkaan pääsivät Barcelonasta hankkimani mustat saappaat ja olalle Marc Jacobsin laukku, jonka väri on matchattu takkiin. Toistaiseksi näillä vermeillä pärjäsi oikein hyvin, katsoaan mikä on asian laita parin kuukauden päästä! Ihanaa kun on taas tuoreet raidat tukassa, ne antavat niin mukavasti tukea.
 
Joko teillä on talvitamineet hankittuina?
 

9 kommenttia:

 1. Mäkin haaveilin valkoisesta takista, mutta ei ...mä en ole vielä tarpeeksi aikuinen valkoisille vaatteille ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, saas nähdä miten mulle käy! Kun ei aina jaksa niissä mustissakaan talsia niin pakko oli ottaa riski :)

   Poista
 2. Kiva asukokonaisuus, ihana tuo laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän pehmeämpiä värejä mustan rinnalle.

   Poista
 3. Hienot on tamineet! :) Luottotakkini eli Vilan musta pitkä untuvatakki pitäisi hakea varastosta. Se on aika samantyylinen kuin tuo sinun takki. Uuden villakangastakin myös tarvisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu nyt alkaa olla aika kaivella lämpimät vaatteet esiin. Minä en kovin pitkälle villakangastakissa tarkene, vaikka niitä pari kaapissa onkin. Mutta sellaisiin siistimpiin tilanteisiin käyvät hyvin :)

   Poista
 4. Huomasin tuon valkoisen rahin takanasi, kun olen etsinyt sellasta kissojen ja koirien kanssa pari vuotta. Saako kysyä mistä se on hankittuä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa kysyä :) Juu niin etsin minäkin, tuloksetta. Lopulta päädyin teettämään rahin Pispan puulla mittojen mukaan. Tyytyväinen olen ollut :)

   Poista
  2. Kiitos! Ajattelin just, että oletpas löytänyt täydellisen kokoisen tuohon, joten ei ihme, että olikin teetetty :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!