keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hyllyn paikka?


Kuva lainattu finnishdesignshop.fi
 
Olen jo jonkin aikaa mietiskellyt valkoista String Pocket -hyllyä* meille. Sille olisi ihan sopiva paikkakin tiedossa olohuoneessa. Hylly on mielestäni kaunis ja kooltaan sopivan pikkuruinen, mitat ovat vain 50x60cm ja syvyys 15cm. Aluksi vierastin String Pocketia, mutta nyt olen huomannut sen hiipivän mieleeni yhä useammin ja oikeastaan olen aika ihastunut siihen. Se poikkeaa ehkä hieman "tavallisesta" maustani, mutta saattaisi tuoda kivan twistin sisustukseemme.


Olen kaavaillut hyllykköä tälle tyhjälle seinälle. Täyttäisin sen ehkä valokuvilla, tuikkukupeilla ja muilla pikkutavaroilla, joita voisi vaihdella sesongin mukaan. Näkisittekö te String Pocketin meidän kotimme seinällä? Vai tulisiko kokonaisuudesta liian tungetun näköinen? Nyt kaivataan taas teidän apuanne! Peukut ylös vai alas?
 

8 kommenttia:

 1. String pocket sopisi hyvin tuohon seinälle. Hyllyssä on juurikin hyvää sen pieni koko, joten sen saa kivasti sopimaan lähes tilaan kun tilaan. Myös hyllyn ritilämäiset sivukiinnittimet tuovat ilmavuutta. Itse olen ainakin täysin ihastunut omaan String pockettiin ♡ Et eikun vaan ostoksille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on tosiaan ihanan siro ja ilmava. Saas nähdä mihin ratkaisuun päädyn :)

   Poista
 2. Ehdottomasti sopii pocket hylly tuohon! Niin kaunis ja siro pieni hylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riituli mielipiteestä :) Hylly on kyllä kaunis!

   Poista
 3. Peukku on ylöspäin. :-)
  tv. Piritta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä! Vielä mietin tuleeko siitä vaan lisää pölystä pyyhittäviä pintoja... Mutta varmasti olisi myös iloa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hih! No jotenkin kyllä tuntuu, että siihen sopisi hylly :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!