lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluinen sivupöytä 2012

Viime vuonna tein ruokailutilamme sivupöydälle jouluisen asetelman, joka oikeastaan syntyi puoli vahingossa. Koristelin pikkuisen valkoisen kuusen, laitoin nameja rasiaan ja heitin pallot valoineen karkkipurkkiin. Lisäsin vielä kynttilänjalkoja tunnelmaa luomaan. Onko muuten kenelläkään hajua, mistä voisi saada vastaavan pikkukuusen, joka ei taittiaisi valojen kanssa vaaleanpunaiseen/lilaan? Tämä on mielestäni todella häiritsevä piirre ja senpä vuoksi mietinkin pääseekö vallkoinen kuuseni tänä vuonna ollenkaan esille. Ehkä saatan jopa luopua siitä. Taidan kuitenkin ottaa hieman ideoita tästä asetelmasta tämänvuotiseen. Namit jätän kyllä väliin, ne kun eivät säily paria päivää kauempaa...


10 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää sivupöytä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat asetelmat! Meillä on pojan huoneessa Clasulta ostettu valkoinen pikkukuusi eikä se ainakaan taita mihinkään muuhun sävyyn. Täytyykin joku päivä kuvata sitä blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävinkin kurkkaamassa Clasun kuusta, mutta se oli hieman liian pikkuinen. Hyvän värinen kyllä! Ehkä repäisenkin ja ostan ison valkoisen kuusen tänä vuonna :)

   Poista
 3. Nuo oli kyllä aivan IHANAT koristeet! m

  VastaaPoista
 4. Voi ihme kuinka kaunista, näitä kuvia on ihailtava tovi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!